Logotipo

Boxe yamaha

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-333, 60W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-333, 60W RMS, Negru Lucios

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru

Sistem Yamaha MCR-N470D Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Yamaha MCR-N470D Negru

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru

Boxe exterior Yamaha NS-AW194 White Vezi Pretul
Share:

Boxe exterior Yamaha NS-AW194 White

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-777, 100W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-777, 100W RMS, Negru Lucios

Set 2 boxe exterior Yamaha NS-AW294, Negru, Putere RMS 100 Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe exterior Yamaha NS-AW294, Negru, Putere RMS 100

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW200, 130W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW200, 130W RMS, Negru Lucios

Pereche Boxe de Exterior Pasive Yamaha AW592, 50W RMS, Alb Vezi Pretul
Share:

Pereche Boxe de Exterior Pasive Yamaha AW592, 50W RMS, Alb

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW300, 250W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW300, 250W RMS, Negru Lucios

Boxe yamaha

De ce sa cumperi Boxe yamaha?

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau prestigioase de piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti afla cu o caramida in sol despre un dispozitiv audio. Cautati boxe yamaha cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest mod incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv achizitia Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti afla prea multe utilitati in el. 

Cu cateva drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se gasi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Asadar, fie vrei prima dvs pereche de boxe yamaha in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe yamaha bugetare sau continuati la pauza cu cele mai de incredere boxe yamaha pe care sistemul dvs., odaie si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Acest nou woofer de sapte inci (dimensiunea mijlocie in 4 linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, vei descopera o imagine stereo si mai larga care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in sector de Google. 

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxe yamaha - indiferent cat de exceptionale este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai prestigioase boxe yamaha pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca veti obtine cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa.