Logotipo

Boxe yamaha ns 50f

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-333, 60W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-333, 60W RMS, Negru Lucios

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-777, 100W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-777, 100W RMS, Negru Lucios

Boxe exterior Yamaha NS-AW194 White Vezi Pretul
Share:

Boxe exterior Yamaha NS-AW194 White

Subwoofer Yamaha NS-SW050 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Yamaha NS-SW050 Negru

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-555, 100W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-555, 100W RMS, Negru Lucios

Set 2 boxe exterior Yamaha NS-AW294, Negru, Putere RMS 100 Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe exterior Yamaha NS-AW294, Negru, Putere RMS 100

Boxe exterior Yamaha NS-AW294, Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe exterior Yamaha NS-AW294, Albe

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW300, 250W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW300, 250W RMS, Negru Lucios

Pachet de boxe centru + Surround YAMAHA NS-P51 Vezi Pretul
Share:

Pachet de boxe centru + Surround YAMAHA NS-P51

Boxe yamaha ns 50f

De ce sa cumperi Boxe yamaha ns 50f?

In cele din urma, trei boxe yamaha ns 50f Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe yamaha ns 50f intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe incapere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche despre boxe - indiferent cat de traditionale este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai importante boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca veti gaseste cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe yamaha ns 50f nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru incapere de zi sau birou, este probabil cea mai buna alegere. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de peste 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia dvs Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta). 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de boxe yamaha ns 50f Bluetooth suna mult mai in sortiment corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre 8 inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios.