Logotipo

Boxe yamaha pret

Sistem Yamaha MCR-N470D Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Yamaha MCR-N470D Negru

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-333, 60W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-333, 60W RMS, Negru Lucios

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-777, 100W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-777, 100W RMS, Negru Lucios

Boxe exterior Yamaha NS-AW194 White Vezi Pretul
Share:

Boxe exterior Yamaha NS-AW194 White

Set 2 boxe exterior Yamaha NS-AW294, Negru, Putere RMS 100 Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe exterior Yamaha NS-AW294, Negru, Putere RMS 100

Sistem audio Boxe podea Dynavoice Definition DF-8 + Amplificator Yamaha R-N602 Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Boxe podea Dynavoice Definition DF-8 + Amplificator Yamaha R-N602

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-555, 100W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Pereche Boxe Pasive Yamaha NS-555, 100W RMS, Negru Lucios

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW200, 130W RMS, Negru Lucios Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Activ Yamaha NS-SW200, 130W RMS, Negru Lucios

Boxe yamaha pret

De ce sa cumperi Boxe yamaha pret?

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Asadar, fie iti doresti prima dvs. pereche de boxe in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai apetisante boxe pe care sistemul dvs., incapere si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Acest nou woofer despre 5 inci (dimensiunea mijlocie in 4 linie) se combina cu un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, vei obtine o imagine stereo si mai larga care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe yamaha pret. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai de incredere difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe yamaha pret de podea, cat si rafturi despre carti de recomandat, precum si boxe yamaha pret desktop, active si wireless.