Logotipo

Difuzoare audio ieftine

Sistem audio Panasonic SC-UA30E-K, 300W RMS, Bluetooth, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Panasonic SC-UA30E-K, 300W RMS, Bluetooth, Negru

Difuzoare auto Pioneer TS-G1320F, 13cm, doua cai, 4 Ohmi, 35W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto Pioneer TS-G1320F, 13cm, doua cai, 4 Ohmi, 35W

Sistem audio Akai, AHT-38A5, Bluetooth, Radio, USB/SD, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Akai, AHT-38A5, Bluetooth, Radio, USB/SD, Negru

Microsistem audio High Power Panasonic SC-AKX320E-K, 450 W RMS, Dual USB, Bluetooth, Max Juke App., Subwoofer 16cm Vezi Pretul
Share:

Microsistem audio High Power Panasonic SC-AKX320E-K, 450 W RMS, Dual USB, Bluetooth, Max Juke App., Subwoofer 16cm

Cablu audio jack 3,5mm tata 4 contacte la jack 3,5mm tata 4 contacte, 1,5m, contacte aurite Vezi Pretul
Share:

Cablu audio jack 3,5mm tata 4 contacte la jack 3,5mm tata 4 contacte, 1,5m, contacte aurite

Sistem audio 5.1 Akai, USB/SD, MP3, Bluetooth 105W RMS Vezi Pretul
Share:

Sistem audio 5.1 Akai, USB/SD, MP3, Bluetooth 105W RMS

Sistem audio High Power Panasonic SC-TMAX10E-K, 300W, AIRQUAKE BASS, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio High Power Panasonic SC-TMAX10E-K, 300W, AIRQUAKE BASS, Negru

Microsistem audio AKAI BM004A-614, CD-Player, Radio, USB, 2x1W Vezi Pretul
Share:

Microsistem audio AKAI BM004A-614, CD-Player, Radio, USB, 2x1W

Radio Akai APR-5112 Vezi Pretul
Share:

Radio Akai APR-5112

Casti bluetooth cu microfon si radio, Albastru P 47 Vezi Pretul
Share:

Casti bluetooth cu microfon si radio, Albastru P 47

Difuzoare audio ieftine

Cat costa Difuzoare audio ieftine?

In moment ce caracterul sonic de baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti gasi in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Deoarece sunt o idee atat despre fantastica pentru atat de multi dintre noi, exista o diversitate uriasa despre boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din succes pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai exotice boxe portabile pe care le puteti poti descoperi in acest an. 

Vorbitorii vin intr-o varietate vasta de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani gasiti mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar de multe ori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa va uitati dupa de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Acum aceste difuzoare audio ieftine nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o de asemenea de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.