Logotipo

Difuzoare de tavan

Pereche difuzoare incastrabile, rezistente la apa, Sal MRPX 2-130, diametru 130 mm, 4 Ohmi, 100W Vezi Pretul
Share:

Pereche difuzoare incastrabile, rezistente la apa, Sal MRPX 2-130, diametru 130 mm, 4 Ohmi, 100W

Difuzor boxe cu diametrul de 15 inch (40 cm ) , sunet clar, putere 200W , impedanta 4 Ohmi Vezi Pretul
Share:

Difuzor boxe cu diametrul de 15 inch (40 cm ) , sunet clar, putere 200W , impedanta 4 Ohmi

Kit amplificator Bluetooth compact + 2 difuzoare tavan, 5", 2x15W Power Dynamics BT10SET Vezi Pretul
Share:

Kit amplificator Bluetooth compact + 2 difuzoare tavan, 5", 2x15W Power Dynamics BT10SET

Boxa cu Statie Activa Tip Troller, 8 Inch, Microfon Wireless, Telecomanda, Bluetooth, Cititor Stick USB, Card MicroSD, Radio FM Vezi Pretul
Share:

Boxa cu Statie Activa Tip Troller, 8 Inch, Microfon Wireless, Telecomanda, Bluetooth, Cititor Stick USB, Card MicroSD, Radio FM

Set difuzoare de tavan amplificate, Bluetooth, 8", 60W RMS, 8ohm, Power Dynamics CSBT80 Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare de tavan amplificate, Bluetooth, 8", 60W RMS, 8ohm, Power Dynamics CSBT80

Set 2 difuzoare tavan, Power Dynamics, csbt60, bluetooth, 2X15w rms Vezi Pretul
Share:

Set 2 difuzoare tavan, Power Dynamics, csbt60, bluetooth, 2X15w rms

Set difuzoare coaxiale de tavan, 5.25", 10W RMS, 8ohm, Power Dynamics ESCS5 Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare coaxiale de tavan, 5.25", 10W RMS, 8ohm, Power Dynamics ESCS5

Boxe profesionale Vlliodor NRS , Putere P.M.P.O 1180W, 4 difuzoare de Dimensune 15inch, microfoane fara fir, Conectivitate Bluetooth, Port USB, 5 band graphic equalizer Vezi Pretul
Share:

Boxe profesionale Vlliodor NRS , Putere P.M.P.O 1180W, 4 difuzoare de Dimensune 15inch, microfoane fara fir, Conectivitate Bluetooth, Port USB, 5 band graphic equalizer

Set difuzoare impermeabile, 2 cai, 4 Ohmi, 100W, Sal Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare impermeabile, 2 cai, 4 Ohmi, 100W, Sal

Pereche difuzoare incastrabile, rezistente la apa, Sal MRPX 2-165, diametru 165 mm, 4 Ohmi, 150W Vezi Pretul
Share:

Pereche difuzoare incastrabile, rezistente la apa, Sal MRPX 2-165, diametru 165 mm, 4 Ohmi, 150W

Difuzoare de tavan

Ce pret are Difuzoare de tavan?

Cu cateva drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

In moment ce caracterul sonic de baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, astfel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste difuzoare de tavan nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere despre zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Cu trei drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Acestea sunt cele mai indrazneti si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in mod normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in exterior despre multime. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau valoroase de piscina. Difuzoarele rezistente pot efectua fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei descoperi cu o caramida in sol despre un dispozitiv audio. Cautati difuzoare de tavan cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul tine se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor va ramane intact intr-o usoara lumina.