Logotipo

Difuzoare sony xplod

Difuzoare auto Sony XSFB1320E, 13 cm, 2 cai, 35 W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto Sony XSFB1320E, 13 cm, 2 cai, 35 W

Difuzoare auto Sony XSFB1620E, 16 cm, 2 cai, 45 W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto Sony XSFB1620E, 16 cm, 2 cai, 45 W

Difuzoare auto Sony XSFB6920E, 16 x 24 cm, 2 cai, 60 W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto Sony XSFB6920E, 16 x 24 cm, 2 cai, 60 W

Set 2 difuzoare auto Sony XS-FB1620E 16CM Vezi Pretul
Share:

Set 2 difuzoare auto Sony XS-FB1620E 16CM

Set 2 difuzoare auto Sony XS-FB1020E 10CM Vezi Pretul
Share:

Set 2 difuzoare auto Sony XS-FB1020E 10CM

Difuzoare auto Sony XSFB1020E, 10 cm, 2 cai, 30 W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto Sony XSFB1020E, 10 cm, 2 cai, 30 W

Casti audio Sony MDRXB550APB, EXTRA BASS, Difuzor neodim 30mm, Negru Vezi Pretul
Share:

Casti audio Sony MDRXB550APB, EXTRA BASS, Difuzor neodim 30mm, Negru

Casti audio Sony MDRRF895RK, Wireless, Difuzor 40mm Vezi Pretul
Share:

Casti audio Sony MDRRF895RK, Wireless, Difuzor 40mm

Casti audio Sony MDRXB550APL, EXTRA BASS, Difuzor neodim 30mm, Albastru Vezi Pretul
Share:

Casti audio Sony MDRXB550APL, EXTRA BASS, Difuzor neodim 30mm, Albastru

Casti audio Sony MDRXB550APG, EXTRA BASS, Difuzor neodim 30mm, Verde Vezi Pretul
Share:

Casti audio Sony MDRXB550APG, EXTRA BASS, Difuzor neodim 30mm, Verde

Difuzoare sony xplod

De ce sa cumperi Difuzoare sony xplod?

Acestea sunt cele mai folositori si mai scumpe oferte din diversitate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in sortiment normal pentru difuzoare sony xplod mult mai scumpe, in moment ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in afara de multime. 

Acest nou woofer despre patru inci (dimensiunea mijlocie in 9 linie) se combina intr-un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, veti poti avea o imagine stereo si mai intinsa care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Vorbitorii vin intr-o diversitate generoasa despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani obtine intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar uneori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa va uitati dupa de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa rezolvati la ce sortiment despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in particular de puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si adesea nu sunt portabile. 

Acestea sunt cele mai indrazneti si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in soi normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior de multime. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul domnia voastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Platforma AirPlay de la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei descoperi prea multe utilitati in el.