Logotipo

Difuzoare visaton

Difuzor Tweeter Inalte, Visaton, TW6NG-8, 8 ohmi, 60W Vezi Pretul
Share:

Difuzor Tweeter Inalte, Visaton, TW6NG-8, 8 ohmi, 60W

Difuzor cu protectie foarte rezistenta,10 CM/4OHM,negru Vezi Pretul
Share:

Difuzor cu protectie foarte rezistenta,10 CM/4OHM,negru

Difuzor Audio Visaton 3.3 inch 15W FR8-4ohm Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Visaton 3.3 inch 15W FR8-4ohm

Difuzor 4,5 cm , 4 OhM, Visaton Vezi Pretul
Share:

Difuzor 4,5 cm , 4 OhM, Visaton

Difuzor Audio Visaton 4 inch 60W FR10-8 ohm Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Visaton 4 inch 60W FR10-8 ohm

Difuzor Audio HI-FI Visaton Medii Bass 50w RMS, 8ohm Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio HI-FI Visaton Medii Bass 50w RMS, 8ohm

Difuzor Audio Visaton 4 inch 50W W100S-8 ohm Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Visaton 4 inch 50W W100S-8 ohm

Difuzor Audio Visaton 8 inch 80W W200 8OHM Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Visaton 8 inch 80W W200 8OHM

Difuzor Audio Visaton 0.6 inch 110W DTW72 8 Ohm Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Visaton 0.6 inch 110W DTW72 8 Ohm

Difuzor fullrange 13cm Visaton VS-FR13, 4ohm, 50W Vezi Pretul
Share:

Difuzor fullrange 13cm Visaton VS-FR13, 4ohm, 50W

Difuzoare visaton

Cat costa Difuzoare visaton?

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste difuzoare visaton relativ mari produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Asadar, fie cauti prima tine pereche de boxe in moment ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai exceptionale boxe pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a iti ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa despre mai mult de un difuzor. In loc sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem de sunet cu mai multe camere este calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere este mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe difuzoare visaton simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la cinci sau mai multe difuzoare visaton la un timp dat. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta). 

Cu cateva drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 7 al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.