Logotipo

Difuzor joase

Difuzor 20 cm, 8 Ohmi, 150 W, medii joase, SAL Vezi Pretul
Share:

Difuzor 20 cm, 8 Ohmi, 150 W, medii joase, SAL

Difuzor de joase 120 W, 20 cm, 8 ohmi, membrana kevlar, Sal Vezi Pretul
Share:

Difuzor de joase 120 W, 20 cm, 8 ohmi, membrana kevlar, Sal

Difuzor de joase, 150 W, 25 cm, 8 ohmi, kevlar, Sal Vezi Pretul
Share:

Difuzor de joase, 150 W, 25 cm, 8 ohmi, kevlar, Sal

Difuzor de joase, kevlar, 200 mm, 8 Ohmi, 120 W, SAL SBX 2030/BK Vezi Pretul
Share:

Difuzor de joase, kevlar, 200 mm, 8 Ohmi, 120 W, SAL SBX 2030/BK

Difuzor de joase, 30 cm, impedanta 8 Ohmi, SAL Vezi Pretul
Share:

Difuzor de joase, 30 cm, impedanta 8 Ohmi, SAL

Difuzor de central joase, kevlar, 100 mm, 8 Ohmi, 50 W, SAL SBX 1320/BK Vezi Pretul
Share:

Difuzor de central joase, kevlar, 100 mm, 8 Ohmi, 50 W, SAL SBX 1320/BK

Difuzor de joase, 165 mm, 8 Ohmi, 60 W, SAL SRP 1620 Vezi Pretul
Share:

Difuzor de joase, 165 mm, 8 Ohmi, 60 W, SAL SRP 1620

Difuzor de Joase, Material Kevlar, Putere 120 W, Diametru Difuzor 200 mm x 20 cm / 7.9 inch, Impedanta iesire 4 Ohmi, Raspuns in Frecventa 40 Hz - 40 kHz , Sensibilitate Difuzor 88 dB, Design Modern, Culoare Negru Vezi Pretul
Share:

Difuzor de Joase, Material Kevlar, Putere 120 W, Diametru Difuzor 200 mm x 20 cm / 7.9 inch, Impedanta iesire 4 Ohmi, Raspuns in Frecventa 40 Hz - 40 kHz , Sensibilitate Difuzor 88 dB, Design Modern, Culoare Negru

Difuzor de joase, 80 W, 200 mm, 4 ohmi, Sal Vezi Pretul
Share:

Difuzor de joase, 80 W, 200 mm, 4 ohmi, Sal

Difuzor de joase, diametru nominal 25 cm, impedanta 8 Ohmi, SAL Vezi Pretul
Share:

Difuzor de joase, diametru nominal 25 cm, impedanta 8 Ohmi, SAL

Difuzor joase

De unde sa cumperi Difuzor joase?

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre difuzor joase Bluetooth suna mult mai bine decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de cinci inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dumneavoastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un mod Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, astfel incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Asadar, fie vrei prima dumneavoastra pereche despre difuzor joase in timp ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche despre difuzor joase bugetare sau continuati la pauza cu cele mai bune difuzor joase pe care sistemul dvs., odaie si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand pronuntam de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai in procedeu corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre 8 inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Vorbitorii vin intr-o diversitate cuprinzatoare despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti gasi intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar uneori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor.