Logotipo

Difuzor pa

Difuzor bas 8 inch (8") - 120W / 240W la 8 Ohmi Vezi Pretul
Share:

Difuzor bas 8 inch (8") - 120W / 240W la 8 Ohmi

Difuzor bas 10 inch (10") - 150W / 300W la 8 Ohmi Vezi Pretul
Share:

Difuzor bas 10 inch (10") - 150W / 300W la 8 Ohmi

Difuzor Audio Subwoofer, Master Audio, PA12-8, 12 inch Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Subwoofer, Master Audio, PA12-8, 12 inch

Statie radio CB President BARRY II ASC AM/FM, Roger Beep, NB, ANL, Port USB, 12V/24V Vezi Pretul
Share:

Statie radio CB President BARRY II ASC AM/FM, Roger Beep, NB, ANL, Port USB, 12V/24V

Difuzor Audio Subwoofer, Master Audio, PA12-4, 12 inch Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio Subwoofer, Master Audio, PA12-4, 12 inch

Statie radio amatori President Richard ASC 10/12M, AM-FM, 12V, RF Gain, NB, ANL, Hi-Cut, Echo, Port USB Vezi Pretul
Share:

Statie radio amatori President Richard ASC 10/12M, AM-FM, 12V, RF Gain, NB, ANL, Hi-Cut, Echo, Port USB

Statie radio CB President WALKER II ASC cu squelch automat Vezi Pretul
Share:

Statie radio CB President WALKER II ASC cu squelch automat

Statie radioamatori President LINCOLN II+ ASC 10/12M, Roger Beep, ANL, NB, Hi-Cut Filter, AM-FM-USB-LSB-CW, Programabila, 12V Vezi Pretul
Share:

Statie radioamatori President LINCOLN II+ ASC 10/12M, Roger Beep, ANL, NB, Hi-Cut Filter, AM-FM-USB-LSB-CW, Programabila, 12V

Difuzor inalte MRD-34PA , 70W maxim , 35W RMS , 8 ohmi Vezi Pretul
Share:

Difuzor inalte MRD-34PA , 70W maxim , 35W RMS , 8 ohmi

Statie radio CB Midland Alan 48 Pro cu ASQ Digital, AM/FM, Noise Blanker, 12-24V Vezi Pretul
Share:

Statie radio CB Midland Alan 48 Pro cu ASQ Digital, AM/FM, Noise Blanker, 12-24V

Difuzor pa

Cat costa Difuzor pa?

Acestea sunt cele mai folositori si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in procedeu normal pentru difuzor pa mult mai scumpe, in moment ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in afara de multime. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Compromisul este ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, de asemenea incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, astfel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai valoroase difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat difuzor pa despre podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si difuzor pa desktop, active si wireless. 

Vorbitorii vin intr-o varietate cuprinzatoare despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani descopera intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din cand in cand le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Asadar, fie iti doresti prima dvs. pereche de boxe in timp ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche despre boxe bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai bune boxe pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

Aceste difuzor pa compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti.