Logotipo

Difuzor s8

Set difuzoare auto coaxial Alpine SXE-Series, SXE-0825S, 3-1/2” (8.6cm), 2 cai, 150W, 20W RMS Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare auto coaxial Alpine SXE-Series, SXE-0825S, 3-1/2” (8.6cm), 2 cai, 150W, 20W RMS

Set 2 x difuzoare auto Match dedicate Mercedes UP W8MB-S4 LHD, 200W Vezi Pretul
Share:

Set 2 x difuzoare auto Match dedicate Mercedes UP W8MB-S4 LHD, 200W

Difuzor Audio HI-FI Visaton pentru bass W100S-8 Ohm 4, 30w rms 8 toli Vezi Pretul
Share:

Difuzor Audio HI-FI Visaton pentru bass W100S-8 Ohm 4, 30w rms 8 toli

Difuzor Bara Spate compatibil cu AUDI A4 B9 8W Sedan/Avant (2016-2018) S4 Design pentru Bara Standard Gri Vezi Pretul
Share:

Difuzor Bara Spate compatibil cu AUDI A4 B9 8W Sedan/Avant (2016-2018) S4 Design pentru Bara Standard Gri

Senzori parcare fata spate cu 8 senzori si avertizare sonora S4004 Vezi Pretul
Share:

Senzori parcare fata spate cu 8 senzori si avertizare sonora S4004

Boxa cu incarcator Wireless, Choetech, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa cu incarcator Wireless, Choetech, Negru

Kit tuning difuzor bara spate si ornament toba compatibil Audi A4 B8 2013-2015 facelift pentru bara S-line Vezi Pretul
Share:

Kit tuning difuzor bara spate si ornament toba compatibil Audi A4 B8 2013-2015 facelift pentru bara S-line

Difuzor Woofer 13cm Visaton VS-W130S, 8ohm, 80W Vezi Pretul
Share:

Difuzor Woofer 13cm Visaton VS-W130S, 8ohm, 80W

Difuzor Bara Spate Evacuare Dubla compatibil cu AUDI Q5 8R Facelift (2013-2016) Bara S Line Sport Vezi Pretul
Share:

Difuzor Bara Spate Evacuare Dubla compatibil cu AUDI Q5 8R Facelift (2013-2016) Bara S Line Sport

Difuzor Bara Spate cu Ornamente Evacuare compatibil cu AUDI A4 B9 8W S-line (2016-2018) Sedan/Avant S4 Design Vezi Pretul
Share:

Difuzor Bara Spate cu Ornamente Evacuare compatibil cu AUDI A4 B9 8W S-line (2016-2018) Sedan/Avant S4 Design

Difuzor s8

De unde sa cumperi Difuzor s8?

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Acest nou woofer de 5 inci (dimensiunea mijlocie in zece linie) se combina cu un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, veti poti avea o imagine stereo si mai generoasa care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor cinci al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay de prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv achizitia Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti afla prea multe utilitati in el. 

Acestea sunt cele mai folositori si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in soi normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in afara de multime. 

Cel mai corect te imperechezi intr-un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas unic despre profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul exista focus si claritate. La un spatiu mic, vei genera greu despre gasit ceva mai bun.