Logotipo

Obiectiv 16 50mm

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 L, 24.3MP, Negru + Obiectiv 16-50mm Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 L, 24.3MP, Negru + Obiectiv 16-50mm

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 L, 24.3MP, Argintiu + Obiectiv 16-50mm Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 L, 24.3MP, Argintiu + Obiectiv 16-50mm

Aparat foto Mirrorless Nikon Z50, 20.9 MP , 4K , Wi-Fi + Obiectiv 16-50mm, Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Nikon Z50, 20.9 MP , 4K , Wi-Fi + Obiectiv 16-50mm, Negru

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 YB, 24.3MP, Negru + Obiectiv 16-50mm + Obiectiv SEL 55-210mm Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 YB, 24.3MP, Negru + Obiectiv 16-50mm + Obiectiv SEL 55-210mm

Obiectiv Sony, montura E PZ, 18-105mm, f4 G OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura E PZ, 18-105mm, f4 G OSS, Negru

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f1.8 Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f1.8

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S

Aparat foto Mirrorless Nikon Z50, 20.9 MP , 4K , Wi-Fi + Obiectiv 16-50mm + Obiectiv 50-250mm, Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Nikon Z50, 20.9 MP , 4K , Wi-Fi + Obiectiv 16-50mm + Obiectiv 50-250mm, Negru

Obiectiv 16 50mm

De unde sa cumperi Obiectiv 16 50mm?

|Daca iti convine sa faceti poze cu oameni, probabil ca veti auzi de lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita de a sta prea aproape. Fotografierea de la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care te ajuta pentru a fi utilizata pentru a crea o adancime despre camp foarte mare - in acest mod incat faptul subiectului voi sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiectiv 16 50mm obisnuit pentru portrete si puteti gasiti aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient de rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Nu va faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu aveti in gand ce lentile aveti nevoie, dar aveti in gand ce iti place sa filmati, incepeti cu sectiunea ce iti convine sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice despre cumparare a lentilelor, dar va va ajuta, despre asemenea, sa va orientati catre diferitele tipuri despre lentile din sectiunea urmatoare. 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa te ajuta pentru a fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca vrei sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli intr-un teritoriu mai specializat cu adaptoare de telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce discutam aici este o vedere cu unghi larg asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, te ajuta pentru a chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. Pentru aceasta aveti lipsa de un obiectiv ultra-larg pentru a gaseste un unghi despre vedere suficient de enorm si, ideal, o diafragma maxima rapida, asa incat sa puteti utiliza timpi despre lasare scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea este mai mare de unul sau doi secunde, stelele nu mai apar ca puncte de lumina, ci ca trasee scurte. 

|Cand calatoriti cu o camera foto, exista in soi corect sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va sfatuim sa luati exceptional acest obiectiv 16 50mm. In primul rand, un zoom standard despre lunga vremea sau un obiectiv 16 50mm superzoom va va permite sa fotografiati totul, despre la scene de strada cu unghi intins si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.  

|Cred ca un obiectiv este mai important decat incapere foto. Fara o lentila buna, puteti utiliza cea mai geniala camera din lume si puteti genera fotografii care nu arata destul despre bine. 

|Asa ca ramaneti cu noi in timp ce va explicam tot ce este necesar sa aveti in gand despre lentile si va oferim link-uri catre o multime despre ghiduri de cumparare despre lentile care iti vor ajuta sa obtine obiectivul perfect pentru urmatoarea domnia voastra aventura fotografica.  

{Obiectivul de calitate este cruciala pentru captarea de imagini grozave cu odaie DSLR. Cele mai bune obiectiv 16 50mm DSLR sunt greu despre gasit intr-o mica de optiuni, dar in acest articol, am creat o lista cu unele dintre alegerile noastre preferate pentru inceperea colectiei de lentile. Deoarece nu pastram lista specifica marcilor unice, am de incredere lentile care sunt disponibile in mai multe optiuni despre montare sau care pot fi gasite in iteratii similare de pe placa.