Logotipo

Obiectiv 35mm

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv foto Canon EF 35mm 2.0 IS USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 35mm 2.0 IS USM

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 35mm f/1.8G Vezi Pretul
Share:

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 35mm f/1.8G

Obiectiv manual 7Artisans 35mm F2.0 negru pentru FujiFilm FX-mount Vezi Pretul
Share:

Obiectiv manual 7Artisans 35mm F2.0 negru pentru FujiFilm FX-mount

Obiectiv Sony Vario-Tessar T*, montura FE, 16-35mm, F4 ZA OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony Vario-Tessar T*, montura FE, 16-35mm, F4 ZA OSS, Negru

Obiectiv foto Sigma 35MM F1.4 DG HSM,montura Sony E,sistem mirrorless Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 35MM F1.4 DG HSM,montura Sony E,sistem mirrorless

Obiectiv Sony, montura FE, 16-35mm, F2.8 GM, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 16-35mm, F2.8 GM, Negru

Obiectiv foto DSLR Canon EF 16-35 mm, F2.8L III USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto DSLR Canon EF 16-35 mm, F2.8L III USM

Obiectiv pentru Nikon Tamron SP 35mm f/1.8 Di VC USD Vezi Pretul
Share:

Obiectiv pentru Nikon Tamron SP 35mm f/1.8 Di VC USD

Obiectiv Sony, montura FE, 35 mm, F1.8, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 35 mm, F1.8, Negru

Obiectiv 35mm

De ce sa cumperi Obiectiv 35mm?

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiectiv 35mm pe care sa-l iei cu dumneavoastra este distinct despre dificila. Nu numai ca este necesar sa alegeti un obiectiv 35mm de inalta calitate, dar acum ii nevoie sa selectati poate 1 sau 3 (sau te ajuta pentru a 3?) astfel incat ceea ce ati ambalat nu exista cantarit de greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Cititi sectiunea la ce tip despre incapere aveti, daca aveti lipsa de o idee mai clara de toate diferitele suporturi pentru lentile si variatiile oferite despre diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici vei afla toate ghidurile despre cumparare dedicate unor magazine despre locuinta specifice. 

|Daca aveti deja o idee despre ce tip despre obiectiv doriti si sunteti deja investit cu un sistem despre camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru marea majoritate monturilor despre lentile populare de pe piata: 

|Stim cu totii care exista un obiectiv 35mm zoom. Rotiti un inel pe obiectiv 35mm pentru a schimba marirea si acest lucru face ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa va schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar gama de zoom - intervalul de marire, cu alte cuvinte, este un alt punct despre vanzare. 

|In cele din urma, unii fotografi de calatorie se bucura despre fotografie de strada sau fotografii candide ale vietii orasului si ale personajelor. Cel mai bun tip despre obiectiv pentru acesta exista un obiectiv compact despre 35 mm (sau echivalent). 

|In ambele cazuri, ceea ce aveti necesitate exista un teleobiectiv, deoarece despre obicei veti fi departe despre subiectii dvs. In mod normal, le impartim in doua grupuri: zoom-uri teleobiective obisnuite care ridica locul in care zoom-ul dvs standard obisnuit lasa si ofera o marire despre 3-4x si ceea ce numim supertelefotografii care sunt de doua ori mai mari si ofera pana la dublul maririi.  

|Cand calatoriti cu o odaie foto, exista in procedeu corect sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va sfatuim sa luati in general acest obiectiv 35mm. In primul rand, un zoom standard despre lunga timpul sau un obiectiv 35mm superzoom va va permite sa fotografiati totul, de la scene despre strada cu unghi enorm si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.