Logotipo

Obiectiv 50mm 1.8 stm

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f1.8 Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f1.8

Obiectiv Sony, montura FE, 50mm. f1.8, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 50mm. f1.8, Negru

Aparat foto mirrorless Canon EOS M50, 24.1 MP, 4K, Wi-Fi, Negru + Obiectiv EF-M 15- 45mm f/3.5-6.3 IS STM Vezi Pretul
Share:

Aparat foto mirrorless Canon EOS M50, 24.1 MP, 4K, Wi-Fi, Negru + Obiectiv EF-M 15- 45mm f/3.5-6.3 IS STM

Obiectiv foto Yongnuo YN 50mm f1.8 II pentru Canon EOS Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Yongnuo YN 50mm f1.8 II pentru Canon EOS

Obiectiv Nikon AF-S 85mm f/1.8G Nikkor Lens for Nikon Digital SLR Cameras+Obiectiv Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon AF-S 85mm f/1.8G Nikkor Lens for Nikon Digital SLR Cameras+Obiectiv Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f 1.8 compatibil Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f 1.8 compatibil Nikon

Obiectiv 7 artisans 50mm F1.8 APS-C pentru Canon EOS-M Mount Vezi Pretul
Share:

Obiectiv 7 artisans 50mm F1.8 APS-C pentru Canon EOS-M Mount

Obiectiv 50mm 1.8 stm

Cat costa Obiectiv 50mm 1.8 stm?

|Daca doriti o mai fantastica intelegere a lentilelor in general si ce sunt concepute pentru a efectua toate diferitele tipuri despre obiectiv 50mm 1.8 stm, accesati sectiunea Tipuri de obiectiv 50mm 1.8 stm explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri despre cumparare a lentilelor, dar daca aveti o odaie fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos. 

|Am enumerat alegerile mele preferate pentru lentile suficient de versatile pentru a va trece prin aproape toate situatiile pe care le veti intalni in moment ce calatoriti sau acasa. 

|Acesta este un bun punct despre plecare, deoarece va ajuta sa va uitati dupa ce tipuri despre lentile vor fi cele mai utile. Vom intra in detalii de aceste tipuri despre lentile diferite in sectiunea urmatoare, dar acest lucru va va oferi un punct de plecare. 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiectiv 50mm 1.8 stm pe care sa-l iei cu voi exista distinct despre dificila. Nu numai ca ii nevoie sa cumparati un obiectiv 50mm 1.8 stm despre inalta calitate, dar acum ii nevoie sa selectati poate 1 sau cinci (sau poate 3?) in acest fel incat ceea ce ati ambalat nu este cantarit de greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi despre vedere fix. Acest lucru le efectua mai restrictive cu un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si despre fapt fac un pic despre comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, de obicei au o diafragma maxima mai larga si, prin urmare, o capacitate de colectare a luminii si exista posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au de obicei o distorsiune mai mica decat zoom-urile. 

|Daca iti place sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi despre lentile despre portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita de a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care te ajuta pentru a fi utilizata pentru a crea o adancime despre camp foarte mare - in acest fel incat faptul subiectului dumneavoastra sa fie ascutit, dar fundalul exista estompat. Puteti utiliza un obiectiv obisnuit pentru portrete si puteti gaseste aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa te ajuta pentru a fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca decizi sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli intr-un teritoriu mai specializat cu adaptoare despre telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - despre ce discutam aici este o vedere cu unghi amplu asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, te ajuta pentru a chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. La aceasta aveti nevoie despre un obiectiv 50mm 1.8 stm ultra-larg pentru a poti obtine un unghi de vedere suficient despre inmens si, ideal, o diafragma maxima rapida, de asemenea incat sa puteti utiliza timpi de durata scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea exista mai mica de trei secunde, stelele nu mai apar ca puncte de lumina, ci ca trasee scurte.