Logotipo

Obiectiv canon fd

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II

Aparat foto DSLR Canon EOS 800D, 24.2MP, Wi-Fi, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 800D, 24.2MP, Wi-Fi, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Obiectiv canon fd

Ce pret are Obiectiv canon fd?

|Daca aveti deja o idee despre ce tip de obiectiv canon fd doriti si sunteti deja investit intr-un sistem despre camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru majoritatea monturilor de lentile populare despre pe piata: 

|Daca va place sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi de lentile despre portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea de la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime despre camp foarte mica - in acest fel incat faptul subiectului dvs. sa fie ascutit, dar fundalul exista estompat. Puteti utiliza un obiectiv obisnuit pentru portrete si puteti gasiti aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Cititi sectiunea la ce tip despre incapere aveti, daca aveti necesitate despre o idee mai clara despre toate diferitele suporturi pentru lentile si variatiile oferite despre diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici vei gasi toate ghidurile de cumparare dedicate unor magazine de locuinta specifice. 

|Foarte des, desi veti fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau intr-un interior uimitor pe care obiectivul dvs. nu il te ajuta pentru a surprinde, deoarece unghiul sau despre vedere nu exista suficient de larg. La aceasta, iti sfatuim un zoom ultra-largi sau un obiectiv canon fd principal (consultati explicatiile despre mai jos) ca un al doilea obiectiv canon fd. Acest lucru va va permite sa intrati mult mai mult in cadru si este cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente. 

|Acesta este trei dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta va sfatuim un set similar de lentile celor pe care le foloseste pentru calatorii. Un obiectiv ultra-larg exista util in special pentru captarea unor vederi indrazneti si pitoresti. 

{Sticla de calitate este cruciala pentru captarea de imagini grozave cu incapere DSLR. Cele mai traditionale lentile DSLR sunt greu de gasit intr-o mare de optiuni, dar in acest articol, am creat o lista cu unele dintre alegerile noastre preferate pentru inceperea colectiei despre lentile. Deoarece nu pastram lista specifica marcilor unice, am perferat lentile care sunt disponibile in mai multe optiuni despre montare sau care pot fi gasite in iteratii similare de pe placa. 

|Exista o serie despre modalitati despre urmat atunci cand alegeti un obiectiv canon fd nou pentru odaie dumneavoastra Puteti pur si usor sa faceti upgrade la un zoom despre calitate superioara, puteti poti cumpara un obiectiv canon fd care surprinde o perspectiva mai cuprinzatoare sau una care trimite subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiectiv canon fd macro pentru a aduce cele mai mici detalii ale lumii. .