Logotipo

Obiectiv nikon 35 mm

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 35mm f/1.8G Vezi Pretul
Share:

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 35mm f/1.8G

Obiectiv nikon 35 mm

De unde sa cumperi Obiectiv nikon 35 mm?

|Nu va faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu stiti ce obiectiv nikon 35 mm aveti nevoie, dar aveti in gand ce va convine sa filmati, incepeti cu sectiunea ce iti place sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice despre cumparare a lentilelor, dar iti va ajuta, de asemenea, sa iti orientati catre diferitele tipuri despre lentile din sectiunea urmatoare. 

|Nu iti faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu aveti in gand ce lentile aveti nevoie, dar aveti in gand ce iti convine sa filmati, incepeti cu sectiunea ce iti convine sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice de cumparare a lentilelor, dar va va ajuta, despre asemenea, sa va orientati catre diferitele tipuri de lentile din sectiunea urmatoare. 

|Fiecare odaie are lipsa de un obiectiv zoom standard pentru fotografii de zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute cu un obiectiv ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv sau doresc sa aleaga separat un obiectiv de calitate mai buna. Lentilele kit au de obicei o gama despre zoom 3-5x care functiona de la o vedere larga la un efect de teleobiectiv usor, dar o varietate despre zoom si mai lunga poate fi utila atunci cand aveti nevoie de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia despre calatorie, de exemplu. Pe o camera in format APS-C vor fi despre obicei un obiectiv de 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o camera cu cadru complet, puteti poti cumpara un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Daca doriti o mai buna intelegere a lentilelor in particular si ce sunt concepute pentru a efectua toate diferitele tipuri despre obiectiv nikon 35 mm, accesati sectiunea Tipuri de obiectiv nikon 35 mm explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri de cumparare a lentilelor, dar daca aveti o incapere fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos. 

{Sticla despre calitate exista cruciala pentru captarea de imagini grozave cu camera DSLR. Cele mai folosite lentile DSLR sunt greu de gasit intr-o mare despre optiuni, dar in acest articol, am creat o lista cu unele dintre alegerile noastre preferate pentru inceperea colectiei despre lentile. Deoarece nu pastram lista specifica marcilor unice, am iubit lentile care sunt disponibile in mai multe optiuni despre montare sau care pot fi gasite in iteratii similare de pe placa. 

|Daca filmati cu un SLR sau o odaie fara oglinda si nu utilizati lentile in exterior despre zoom-ul care a fost probabil inclus in camera dvs., iti lipseste. Gradinile zoologice despre pornire in pachet - denumite din timp in timp zoom-uri de kit - sunt mai corect facute in momentul asta decat in anii trecuti, dar au totusi limitari. In soi obisnuit, acestea nu aduna o tona de lumina, astfel incat nu puteti estompa usor fundalurile sau puteti realiza fotografii ascutite in situatii slabe, iar calitatea generala a constructiei si a imaginii este compromisa in favoarea costurilor. 

|Foarte des, desi vei fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau intr-un interior uimitor pe care obiectivul domnia voastra nu il te ajuta pentru a surprinde, deoarece unghiul sau despre vedere nu exista suficient de larg. La aceasta, va recomandam un zoom ultra-largi sau un obiectiv nikon 35 mm principal (consultati explicatiile despre mai jos) ca un al doilea obiectiv nikon 35 mm. Acest lucru va va permite sa intrati mult mai mult in cadru si este cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente.