Logotipo

Obiectiv nikon 50mm f1 8

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.4 USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.4 USM

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR

Obiectiv Nikon 20mm f/1.8G ED AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 20mm f/1.8G ED AF-S

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S

Obiectiv nikon 50mm f1 8

Cat costa Obiectiv nikon 50mm f1 8?

|Asa ca ramaneti cu noi in moment ce iti explicam tot ce trebuie sa stiti de obiectiv nikon 50mm f1 8 si va oferim link-uri catre o multime despre ghiduri despre cumparare despre lentile care iti vor ajuta sa obtine obiectivul perfect pentru urmatoarea voi aventura fotografica.  

|Daca doriti o mai buna intelegere a lentilelor unic si ce sunt concepute pentru a face toate diferitele tipuri de lentile, accesati sectiunea Tipuri despre lentile explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri de cumparare a lentilelor, dar daca aveti o camera fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos. 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiectiv pe care sa-l iei cu domnia voastra exista in general de dificila. Nu numai ca ii nevoie sa alegeti un obiectiv despre inalta calitate, dar in momentul asta este necesar sa selectati poate 1 sau 8 (sau poate 3?) in acest mod incat ceea ce ati ambalat nu exista cantarit despre greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Stim cu totii care exista un obiectiv nikon 50mm f1 8 zoom. Rotiti un inel pe obiectiv nikon 50mm f1 8 pentru a schimba marirea si acest lucru efectua ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa iti schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar diversitate de zoom - intervalul de marire, cu alte cuvinte, exista un alt punct de vanzare. 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa te ajuta pentru a fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca vrei sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli intr-un teritoriu mai specializat cu adaptoare despre telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce conversam aici este o vedere cu unghi intins asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, te ajuta pentru a chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. Pentru aceasta aveti nevoie de un obiectiv ultra-larg pentru a poti cumpara un unghi despre vedere suficient de enorm si, ideal, o diafragma maxima rapida, astfel incat sa puteti utiliza timpi de lasare scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea exista mai mica de patru secunde, stelele nu mai apar ca puncte despre lumina, ci ca trasee scurte. 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi despre vedere fix. Acest lucru le efectua mai restrictive cu un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si de fapt fac un pic de comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, de obicei au o diafragma maxima mai generoasa si, prin urmare, o capacitate de colectare a luminii si este posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au despre obicei o distorsiune mai mica decat zoom-urile. 

|Nu iti faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu aveti in gand ce obiectiv nikon 50mm f1 8 aveti nevoie, dar aveti in gand ce iti convine sa filmati, incepeti cu sectiunea ce iti convine sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice de cumparare a lentilelor, dar va va ajuta, de asemenea, sa va orientati catre diferitele tipuri de lentile din sectiunea urmatoare.