Logotipo

Obiectiv nikon d3400

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv nikon d3400

Ce pret are Obiectiv nikon d3400?

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa poate fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca decizi sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli cu un teritoriu mai specializat cu adaptoare de telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce vorbim aici exista o vedere cu unghi mare asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, te ajuta pentru a chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. Pentru aceasta aveti lipsa despre un obiectiv nikon d3400 ultra-larg pentru a cumpara un unghi despre vedere suficient de intins si, ideal, o diafragma maxima rapida, asa incat sa puteti utiliza timpi de durata scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea este mai mare despre doi secunde, stelele nu mai apar ca puncte despre lumina, ci ca trasee scurte. 

|Daca iti cititi pungile si aveti lentile, aveti grija! V-as sfatui in acest sens, dar puteti incerca doi lucruri despre precautie pentru a va proteja echipamentul. 

|In cele din urma, unii fotografi de calatorie se bucura de fotografie despre strada sau fotografii candide ale vietii orasului si ale personajelor. Cel mai bun tip de obiectiv pentru acesta este un obiectiv compact despre 35 mm (sau echivalent). 

|Daca va place sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi de lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea de la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care te ajuta pentru a fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mica - de asemenea incat faptul subiectului dvs. sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiectiv nikon d3400 obisnuit pentru portrete si puteti poti avea aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient de rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Acesta este un bun punct despre plecare, deoarece iti ajuta sa descoperiti ce tipuri despre lentile vor fi cele mai utile. Vom intra in detalii de aceste tipuri de lentile diferite in sectiunea urmatoare, dar acest lucru iti va oferi un punct despre plecare. 

|Foarte des, desi veti fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau cu un interior uimitor pe care obiectivul domnia voastra nu il poate surprinde, deoarece unghiul sau de vedere nu exista suficient de larg. Pentru aceasta, iti recomandam un zoom ultra-largi sau un obiectiv principal (consultati explicatiile de mai jos) ca un al doilea obiectiv. Acest lucru va va permite sa intrati mult mai mult in cadru si exista cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente. 

|Foarte des, desi vei fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau cu un interior uimitor pe care obiectivul tine nu il te ajuta pentru a surprinde, deoarece unghiul sau despre vedere nu exista suficient de larg. Pentru aceasta, va sfatuim un zoom ultra-largi sau un obiectiv nikon d3400 principal (consultati explicatiile de mai jos) ca un al doilea obiectiv nikon d3400. Acest lucru va va permite sa intrati mult mai mult in cadru si este cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente.