Logotipo

Obiectiv nikon d40

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru

Obiectiv nikon d40

De ce sa cumperi Obiectiv nikon d40?

|Cititi sectiunea la ce tip de camera aveti, daca aveti lipsa de o idee mai clara de toate diferitele suporturi pentru obiectiv nikon d40 si variatiile oferite de diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici veti descoperi toate ghidurile de cumparare dedicate unor marci despre odaie specifice. 

|In al doilea rand, diafragma maxima iti indica puterea despre colectare a luminii a obiectivului. Un numar mai mic inseamna o diafragma mai generoasa - cu cat exista mai mic numarul cu atat obtineti mai multa lumina, ceea ce reprezinta un avantaj mica pentru multe tipuri despre fotografie. O diafragma maxima vasta va va permite sa utilizeaza o viteza mai rapida a obturatorului - foarte importanta pentru fotografii cu raza scazuta si actiune - si va va oferi o neclaritate despre fundal mai accentuata pentru a iti ajuta subiectul sa iasa in evidenta. 

|Foarte des, desi vei fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau intr-un interior uimitor pe care obiectivul dumneavoastra nu il te ajuta pentru a surprinde, deoarece unghiul sau despre vedere nu este suficient de larg. La aceasta, va recomandam un zoom ultra-largi sau un obiectiv principal (consultati explicatiile de mai jos) ca un al doilea obiectiv. Acest lucru va va permite sa intrati mult mai mult in cadru si exista cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente. 

|Foarte des, desi veti fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau intr-un interior uimitor pe care obiectivul domnia voastra nu il poate surprinde, deoarece unghiul sau de vedere nu exista suficient de larg. Pentru aceasta, iti sfatuim un zoom ultra-largi sau un obiectiv nikon d40 principal (consultati explicatiile de mai jos) ca un al doilea obiectiv nikon d40. Acest lucru iti va permite sa intrati mult mai mult in cadru si este cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente. 

|Aceasta inseamna sa intri imediat in doua biti de jargon: distanta focala si diafragma maxima. In primul rand, distanta focala iti spune unghiul despre vedere al obiectivului sau magnificarea (este acelasi lucru, intr-adevar). Cu cat distanta focala este mai scurta, cu atat unghiul despre vedere exista mai larg. Cu cat distanta focala este mai lunga, cu atat marirea exista mai mare. Fotografii folosesc distanta focala pentru a imparti lentilele in diferite categorii. Se complica mai mult atunci cand aveti odaie cu dimensiuni diferite ale senzorului, asa ca despre multe ori vorbim de distante focale eficiente pentru acestea, doar pentru a mentine comparatiile la fel. 

|Fiecare odaie are necesitate de un obiectiv zoom standard pentru fotografii de zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute intr-un obiectiv ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv sau doresc sa aleaga separat un obiectiv despre calitate mai buna. Lentilele kit au despre obicei o varietate de zoom 3-5x care functiona despre la o vedere intinsa la un efect despre teleobiectiv usor, dar o diversitate despre zoom si mai lunga te ajuta pentru a fi utila atunci cand aveti necesitate de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia despre calatorie, despre exemplu. Pe o camera in format APS-C vor fi de obicei un obiectiv despre 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o camera cu cadru complet, puteti descopera un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Cand calatoriti cu o odaie foto, exista corect sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va sfatuim sa luati unic acest obiectiv nikon d40. In primul rand, un zoom standard despre lunga timpul sau un obiectiv nikon d40 superzoom va va permite sa fotografiati totul, despre la scene despre strada cu unghi inmens si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.