Logotipo

Obiectiv nikon d60

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru

Obiectiv nikon d60

Ce pret are Obiectiv nikon d60?

|Daca aveti deja o idee de ce tip de obiectiv nikon d60 doriti si sunteti deja investit intr-un sistem despre camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru marea majoritate monturilor despre lentile populare despre pe piata: 

|Fiecare camera are necesitate despre un obiectiv zoom standard pentru fotografii despre zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute cu un obiectiv ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv sau doresc sa aleaga separat un obiectiv de calitate mai buna. Lentilele kit au despre obicei o varietate despre zoom 3-5x care functiona despre la o vedere amplie la un efect despre teleobiectiv usor, dar o gama despre zoom si mai lunga poate fi utila atunci cand aveti nevoie de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia despre calatorie, despre exemplu. Pe o camera in format APS-C vor fi de obicei un obiectiv de 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o camera cu cadru complet, puteti poti obtine un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Ne-am uitat la unul subiecte fotografice populare si am mentionat deja cinci tipuri de lentile. Asadar, sa obtinem un pic mai sistematic si sa analizam numeroasele tipuri diferite despre lentile pe care le puteti cumpara, ce le efectua diferite si despre ce poate doriti sa le obtineti. 

|Fiecare camera are necesitate despre un obiectiv nikon d60 zoom standard pentru fotografii de zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute cu un obiectiv nikon d60 ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv nikon d60 sau doresc sa aleaga separat un obiectiv nikon d60 de calitate mai buna. Lentilele kit au de obicei o varietate despre zoom 3-5x care merge despre la o vedere amplie la un efect de teleobiectiv usor, dar o varietate despre zoom si mai lunga te ajuta pentru a fi utila atunci cand aveti lipsa despre o versatilitate suplimentara - ca in fotografia despre calatorie, de exemplu. Pe o odaie in format APS-C vor fi despre obicei un obiectiv nikon d60 despre 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o odaie cu cadru complet, puteti poti gasi un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Daca aveti deja o idee de ce tip despre obiectiv doriti si sunteti deja investit intr-un sistem de camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru marea majoritate monturilor de lentile populare de pe piata: 

{Sticla de calitate exista cruciala pentru captarea despre imagini grozave cu camera DSLR. Cele mai apetisante lentile DSLR sunt greu despre gasit intr-o mare de optiuni, dar in acest articol, am creat o lista cu unele dintre alegerile noastre preferate pentru inceperea colectiei despre lentile. Deoarece nu pastram lista specifica marcilor unice, am de incredere lentile care sunt disponibile in mai multe optiuni despre montare sau care pot fi gasite in iteratii similare de pe placa. 

|Daca iti place sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi de lentile despre portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mica - asa incat faptul subiectului domnia voastra sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiectiv nikon d60 obisnuit pentru portrete si puteti cumpara aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod.