Logotipo

Obiectiv sigma 17 70

Obiectiv Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM compatibil Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM compatibil Nikon

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM compatibil Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM compatibil Nikon

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Nikon

Obiectiv Sigma 17-50MM F2.8 DC OS HSM,montura Nikon,sistem DSLR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 17-50MM F2.8 DC OS HSM,montura Nikon,sistem DSLR

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM compatibil Canon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM compatibil Canon

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM Contemporary pentru Nikon AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM Contemporary pentru Nikon AF-S

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Canon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Canon

Obiectiv Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM compatibil Canon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM compatibil Canon

Teleobiectiv Tamron SP 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD - Nikon Vezi Pretul
Share:

Teleobiectiv Tamron SP 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD - Nikon

Obiectiv foto Canon EF 70-300mm, f / 4-5.6 IS II USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 70-300mm, f / 4-5.6 IS II USM

Obiectiv sigma 17 70

Ce pret are Obiectiv sigma 17 70?

|Desigur, exista posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi de calitate pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, de exemplu, iti filmati de obicei aproape despre camera, de asemenea incat exista unul lucruri specifice de care aveti atentie atunci cand includeti cel mai bun obiectiv sigma 17 70 pentru vlogging. 

|In al doilea rand, diafragma maxima iti indica puterea despre colectare a luminii a obiectivului. Un numar mai mic inseamna o diafragma mai amplie - cu cat exista mai mic numarul cu atat obtineti mai multa lumina, ceea ce reprezinta un avantaj mare pentru multe tipuri despre fotografie. O diafragma maxima larga iti va permite sa utilizeaza o viteza mai rapida a obturatorului - foarte importanta pentru fotografii cu stralucirea scazuta si actiune - si iti va oferi o neclaritate despre fundal mai accentuata pentru a va ajuta subiectul sa iasa in evidenta. 

|Acesta exista unul sau doi dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta iti recomandam un set similar despre lentile celor pe care le utilizeaza pentru calatorii. Un obiectiv ultra-larg este util exceptional pentru captarea unor vederi folositori si pitoresti. 

|Fiecare odaie are lipsa de un obiectiv sigma 17 70 zoom standard pentru fotografii despre zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute intr-un obiectiv sigma 17 70 ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv sigma 17 70 sau doresc sa aleaga separat un obiectiv sigma 17 70 de calitate mai buna. Lentilele kit au despre obicei o gama despre zoom 3-5x care functiona despre la o vedere cuprinzatoare la un efect despre teleobiectiv usor, dar o diversitate de zoom si mai lunga poate fi utila atunci cand aveti lipsa de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia despre calatorie, de exemplu. Pe o camera in format APS-C vor fi despre obicei un obiectiv sigma 17 70 de 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o odaie cu cadru complet, puteti poti avea un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Stim cu totii care este un obiectiv zoom. Rotiti un inel pe obiectiv pentru a schimba marirea si acest lucru realiza ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa iti schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar gama de zoom - intervalul de marire, cu alte cuvinte, exista un alt punct de vanzare. 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiectiv pe care sa-l iei cu dvs. exista exceptional despre dificila. Nu numai ca trebuie sa alaturati un obiectiv de inalta calitate, dar acum trebuie sa selectati poate 1 sau zece (sau te ajuta pentru a 3?) de asemenea incat ceea ce ati ambalat nu exista cantarit de greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Cand calatoriti cu o incapere foto, exista bine sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va sfatuim sa luati anume acest obiectiv sigma 17 70. In primul rand, un zoom standard de lunga momentul sau un obiectiv sigma 17 70 superzoom va va permite sa fotografiati totul, de la scene de strada cu unghi mare si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.