Logotipo

Obiectiv sigma 24 70

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Nikon

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Canon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Canon

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM compatibil Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM compatibil Nikon

Pachet Obiectiv foto Canon EF 24-70mm/ F4.0L IS USM - AC6313B005AA + Suport magnetic Tellur MCM3 pentru ventilatie, plastic, Negru Vezi Pretul
Share:

Pachet Obiectiv foto Canon EF 24-70mm/ F4.0L IS USM - AC6313B005AA + Suport magnetic Tellur MCM3 pentru ventilatie, plastic, Negru

Centrala termica conventionala Motan Sigma 24, Gaz, tiraj fortat, 24 kW, fara kit inclus Vezi Pretul
Share:

Centrala termica conventionala Motan Sigma 24, Gaz, tiraj fortat, 24 kW, fara kit inclus

Obiectiv Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S

Obiectiv Sony, montura FE, 24-70 mm, F2.8 GM, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 24-70 mm, F2.8 GM, Negru

Obiectiv Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S

Aparat foto Mirrorless Nikon Z6, Full-Frame,24.5 MP, 4K, Wi-Fi, Negru + Adaptor FTZ + Obiectiv 24-70mm Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Nikon Z6, Full-Frame,24.5 MP, 4K, Wi-Fi, Negru + Adaptor FTZ + Obiectiv 24-70mm

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM compatibil Canon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM compatibil Canon

Obiectiv sigma 24 70

Cat costa Obiectiv sigma 24 70?

|Asa ca ramaneti cu noi in moment ce iti explicam tot ce trebuie sa stiti de obiectiv sigma 24 70 si iti oferim link-uri catre o multime de ghiduri despre cumparare de lentile care iti vor ajuta sa cumpara obiectivul perfect pentru urmatoarea voi aventura fotografica.  

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa poate fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca vrei sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli cu un teritoriu mai specializat cu adaptoare de telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce vorbim aici exista o vedere cu unghi enorm asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, poate chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. La aceasta aveti necesitate despre un obiectiv ultra-larg pentru a poti cumpara un unghi despre vedere suficient de intins si, ideal, o diafragma maxima rapida, de asemenea incat sa puteti utiliza timpi despre lasare scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea exista mai mare despre cateva secunde, stelele nu mai apar ca puncte despre lumina, ci ca trasee scurte. 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi despre vedere fix. Acest lucru le realiza mai restrictive intr-un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si despre fapt fac un pic de comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, de obicei au o diafragma maxima mai generoasa si, prin urmare, o capacitate de colectare a luminii si exista posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au despre obicei o distorsiune mai mica decat zoom-urile. 

|Daca sunteti fascinat de detalii, obiecte minuscule precum insecte sau texturi si tipare microscopice, aveti nevoie despre un obiectiv sigma 24 70 care sa se poata concentra mult mai aproape decat in sortiment normal - un obiectiv sigma 24 70 macro. Definitia unui obiectiv sigma 24 70 macro este una care te ajuta pentru a reproduce un obiect minuscul la dimensiunea vietii pe senzorul camerei, de asemenea incat o insecta ar putea umple aproape intregul cadru. Lentilele obisnuite nu se concentreaza suficient de aproape pentru a face acest lucru. 

|Daca doriti o mai buna intelegere a lentilelor anume si ce sunt concepute pentru a efectua toate diferitele tipuri despre lentile, accesati sectiunea Tipuri despre lentile explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri despre cumparare a lentilelor, dar daca aveti o odaie fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos. 

|Stim cu totii care exista un obiectiv zoom. Rotiti un inel pe obiectiv pentru a schimba marirea si acest lucru efectua ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa va schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar varietate despre zoom - intervalul despre marire, cu alte cuvinte, este un alt punct despre vanzare. 

|Desigur, este posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi exotice pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, de exemplu, va filmati despre obicei aproape de camera, in acest mod incat exista cateva lucruri specifice despre care aveti grija atunci cand includeti cel mai bun obiectiv sigma 24 70 pentru vlogging.