Logotipo

Obiectiv sigma 35mm

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv foto Sigma 35MM F1.4 DG HSM,montura Sony E,sistem mirrorless Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 35MM F1.4 DG HSM,montura Sony E,sistem mirrorless

Obiectiv foto Sigma 150-600 mm F5-6.3 OS HSM (S),montura Canon,sistem DSLR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 150-600 mm F5-6.3 OS HSM (S),montura Canon,sistem DSLR

Obiectiv foto Canon EF 35mm 2.0 IS USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 35mm 2.0 IS USM

Obiectiv foto Sigma 16MM F1.4 DC / DN,montura Sony E,sistem mirrorless Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 16MM F1.4 DC / DN,montura Sony E,sistem mirrorless

Obiectiv foto Sigma 20MM F1.4 DG HSM,montura Canon,sistem DSLR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 20MM F1.4 DG HSM,montura Canon,sistem DSLR

Obiectiv Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM compatibil Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM compatibil Nikon

Obiectiv foto Nikon 150-600 mm f / 5-6.3 DG OS HSM, Sigma Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Nikon 150-600 mm f / 5-6.3 DG OS HSM, Sigma

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sigma 24-70mm f/2.8 OS DG HSM Art pentru Nikon

Obiectiv manual 7Artisans 35mm F2.0 negru pentru FujiFilm FX-mount Vezi Pretul
Share:

Obiectiv manual 7Artisans 35mm F2.0 negru pentru FujiFilm FX-mount

Obiectiv sigma 35mm

Cat costa Obiectiv sigma 35mm?

|Desigur, exista posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi cunoscute pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, despre exemplu, iti filmati despre obicei aproape despre camera, de asemenea incat exista unul sau doi lucruri specifice despre care aveti grija atunci cand adaugati cel mai bun obiectiv sigma 35mm pentru vlogging. 

|Daca iti cititi pungile si aveti lentile, aveti grija! V-as sfatui in acest sens, dar puteti incerca trei factori de precautie pentru a va proteja echipamentul. 

|Daca sunteti fascinat de detalii, obiecte minuscule precum insecte sau texturi si tipare microscopice, aveti nevoie despre un obiectiv care sa se poata concentra mult mai aproape decat in stil normal - un obiectiv macro. Definitia unui obiectiv macro exista una care poate reproduce un obiect minuscul la dimensiunea vietii pe senzorul camerei, in acest mod incat o insecta ar putea umple aproape intregul cadru. Lentilele obisnuite nu se concentreaza suficient de aproape pentru a realiza acest lucru. 

|In cele din urma, unii fotografi de calatorie se bucura despre fotografie despre strada sau fotografii candide ale vietii orasului si ale personajelor. Cel mai bun tip despre obiectiv sigma 35mm pentru acesta exista un obiectiv sigma 35mm compact de 35 mm (sau echivalent). 

|Exista o serie despre modalitati despre urmat atunci cand cumparati un obiectiv nou pentru odaie voi Puteti pur si usor sa faceti upgrade la un zoom de calitate superioara, puteti obtine un obiectiv care surprinde o perspectiva mai mare sau una care aduce subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiectiv macro pentru a aduce cele mai mici detalii ale lumii. . 

|Daca nu ati ajuns sa achizitionati o carcasa speciala pentru lentile, puteti folosi hainele sau ceva moale. In functie despre dimensiunea obiectivului dvs., puteti chiar sa le puneti intr-un pantof sau un ciorap. 

|Daca doriti o mai fantastica intelegere a lentilelor in particular si ce sunt concepute pentru a face toate diferitele tipuri despre obiectiv sigma 35mm, accesati sectiunea Tipuri despre obiectiv sigma 35mm explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri de cumparare a lentilelor, dar daca aveti o odaie fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos.