Logotipo

Obiectiv sony 50mm

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 L, 24.3MP, Negru + Obiectiv 16-50mm Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 L, 24.3MP, Negru + Obiectiv 16-50mm

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 L, 24.3MP, Argintiu + Obiectiv 16-50mm Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 L, 24.3MP, Argintiu + Obiectiv 16-50mm

Obiectiv Sony, montura FE, 50mm. f1.8, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 50mm. f1.8, Negru

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 YB, 24.3MP, Negru + Obiectiv 16-50mm + Obiectiv SEL 55-210mm Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6000 YB, 24.3MP, Negru + Obiectiv 16-50mm + Obiectiv SEL 55-210mm

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Sony, montura E, 55-210mm, F4.5-6.3 OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura E, 55-210mm, F4.5-6.3 OSS, Negru

Obiectiv Sony, montura FE, 85mm f1.8, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 85mm f1.8, Negru

Obiectiv Sony, montura E PZ, 18-105mm, f4 G OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura E PZ, 18-105mm, f4 G OSS, Negru

Obiectiv Sony, montura FE, 90mm, f2.8 G OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 90mm, f2.8 G OSS, Negru

Obiectiv sony 50mm

Cat costa Obiectiv sony 50mm?

|Exista o serie de modalitati despre urmat atunci cand cumparati un obiectiv sony 50mm nou pentru incapere domnia voastra Puteti pur si simplu sa faceti upgrade la un zoom de calitate superioara, puteti gasiti un obiectiv sony 50mm care surprinde o perspectiva mai intinsa sau una care trimite subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiectiv sony 50mm macro pentru a aduce cele mai mici detalii ale lumii. . 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa poate fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca vrei sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli cu un teritoriu mai specializat cu adaptoare de telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce conversam aici este o vedere cu unghi enorm asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, te ajuta pentru a chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. Pentru aceasta aveti necesitate de un obiectiv ultra-larg pentru a obtine un unghi despre vedere suficient de inmens si, ideal, o diafragma maxima rapida, in acest mod incat sa puteti utiliza timpi de durata scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea exista mai mica despre cinci secunde, stelele nu mai apar ca puncte despre lumina, ci ca trasee scurte. 

|Fiecare odaie are necesitate despre un obiectiv zoom standard pentru fotografii despre zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute cu un obiectiv ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv sau doresc sa aleaga separat un obiectiv despre calitate mai buna. Lentilele kit au de obicei o gama de zoom 3-5x care merge de la o vedere mare la un efect de teleobiectiv usor, dar o varietate de zoom si mai lunga te ajuta pentru a fi utila atunci cand aveti nevoie de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia despre calatorie, de exemplu. Pe o odaie in format APS-C vor fi despre obicei un obiectiv despre 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o odaie cu cadru complet, puteti obtine un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiectiv sony 50mm pe care sa-l iei cu domnia voastra este deosebit de dificila. Nu numai ca trebuie sa adaugati un obiectiv sony 50mm despre inalta calitate, dar in acest moment este necesar sa selectati te ajuta pentru a 1 sau 10 (sau te ajuta pentru a 3?) de asemenea incat ceea ce ati ambalat nu este cantarit despre greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Daca va verificati pungile si aveti lentile, aveti grija! V-as sfatui in acest sens, dar puteti incerca trei factori de precautie pentru a va proteja echipamentul. 

|Ne-am uitat la patru subiecte fotografice populare si am mentionat deja cinci tipuri de lentile. Asadar, sa obtinem un pic mai sistematic si sa analizam numeroasele tipuri diferite de lentile pe care le puteti cumpara, ce le efectua diferite si despre ce poate doriti sa le obtineti. 

|Cititi sectiunea la ce tip despre odaie aveti, daca aveti nevoie de o idee mai clara despre toate diferitele suporturi pentru obiectiv sony 50mm si variatiile oferite de diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici vei descoperi toate ghidurile despre cumparare dedicate unor magazine de odaie specifice.