Logotipo

Obiectiv tamron 18 200

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura CANON Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura CANON

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Obiectiv Foto Tamron 18-400mm DSLR F/3.5-6.3 Di II VC HLD Montura Canon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 18-400mm DSLR F/3.5-6.3 Di II VC HLD Montura Canon

Obiectiv Sony, montura E, 18–200 mm, F3.5–6.3 OSS LE, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura E, 18–200 mm, F3.5–6.3 OSS LE, Negru

Obiectiv Foto Tamron 18-400mm DSLR F/3.5-6.3 Di II VC HLD Montura Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 18-400mm DSLR F/3.5-6.3 Di II VC HLD Montura Nikon

Obiectiv Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G AF-S DX ED VR II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G AF-S DX ED VR II

Teleobiectiv Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro - Canon Vezi Pretul
Share:

Teleobiectiv Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro - Canon

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S

Teleobiectiv Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro - Nikon Vezi Pretul
Share:

Teleobiectiv Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di LD IF Macro - Nikon

Obiectiv Canon EFS 18-200mm 1:3.5-5.6 IS Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EFS 18-200mm 1:3.5-5.6 IS

Obiectiv tamron 18 200

De unde sa cumperi Obiectiv tamron 18 200?

|Nu va faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu stiti ce obiectiv tamron 18 200 aveti nevoie, dar stiti ce iti convine sa filmati, incepeti cu sectiunea ce iti convine sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice despre cumparare a lentilelor, dar iti va ajuta, despre asemenea, sa iti orientati catre diferitele tipuri de lentile din sectiunea urmatoare. 

|Am enumerat alegerile mele preferate pentru lentile suficient despre versatile pentru a va trece prin aproape toate situatiile pe care le vei intalni in timp ce calatoriti sau acasa. 

|Daca filmati cu un SLR sau o camera fara oglinda si nu foloseste lentile in afara de zoom-ul care a fost probabil inclus in camera dvs., va lipseste. Gradinile zoologice de pornire in pachet - denumite adesea zoom-uri despre kit - sunt mai bine facute acum decat in anii trecuti, dar au totusi limitari. In mod obisnuit, acestea nu aduna o tona despre lumina, in acest fel incat nu puteti estompa usor fundalurile sau puteti efectua fotografii ascutite in situatii slabe, iar calitatea generala a constructiei si a imaginii este compromisa in favoarea costurilor. 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiectiv tamron 18 200 pe care sa-l iei cu voi este anume de dificila. Nu numai ca este necesar sa cumparati un obiectiv tamron 18 200 de inalta calitate, dar in acest moment este necesar sa selectati te ajuta pentru a 1 sau patru (sau te ajuta pentru a 3?) astfel incat ceea ce ati ambalat nu exista cantarit despre greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Daca iti convine sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi despre lentile despre portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mare - in acest mod incat faptul subiectului dumneavoastra sa fie ascutit, dar fundalul exista estompat. Puteti utiliza un obiectiv obisnuit pentru portrete si puteti obtine aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Daca doriti o mai buna intelegere a lentilelor deosebit si ce sunt concepute pentru a face toate diferitele tipuri de lentile, accesati sectiunea Tipuri de lentile explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri despre cumparare a lentilelor, dar daca aveti o odaie fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos. 

|Daca iti place sa faceti poze cu oameni, probabil ca veti auzi de lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime despre camp foarte mica - asa incat faptul subiectului dvs. sa fie ascutit, dar fundalul exista estompat. Puteti utiliza un obiectiv tamron 18 200 obisnuit pentru portrete si puteti poti gasi aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod.