Logotipo

Obiectiv wide canon

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv foto CANON, EF-M 22mm f/2.0 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto CANON, EF-M 22mm f/2.0 STM

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Obiectiv wide canon

De ce sa cumperi Obiectiv wide canon?

|Daca aveti deja o idee despre ce tip de obiectiv wide canon doriti si sunteti deja investit intr-un sistem despre camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru marea majoritate monturilor de lentile populare de pe piata: 

|Daca sunteti fascinat de detalii, obiecte minuscule precum insecte sau texturi si tipare microscopice, aveti lipsa despre un obiectiv care sa se poata concentra mult mai aproape decat in procedeu normal - un obiectiv macro. Definitia unui obiectiv macro exista una care te ajuta pentru a reproduce un obiect minuscul la dimensiunea vietii pe senzorul camerei, in acest mod incat o insecta ar putea umple aproape intregul cadru. Lentilele obisnuite nu se concentreaza suficient despre aproape pentru a genera acest lucru. 

|Desigur, exista posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi folosite pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, despre exemplu, iti filmati despre obicei aproape despre camera, asa incat este unul lucruri specifice despre care aveti atentie atunci cand cumparati cel mai bun obiectiv pentru vlogging. 

|Cred ca un obiectiv wide canon exista mai important decat incapere foto. Fara o lentila buna, puteti utiliza cea mai fantastica camera din lume si puteti efectua fotografii care nu arata destul despre bine. 

{Sticla de calitate exista cruciala pentru captarea despre imagini grozave cu camera DSLR. Cele mai de incredere lentile DSLR sunt greu de gasit intr-o mare despre optiuni, dar in acest articol, am creat o lista cu unele dintre alegerile noastre preferate pentru inceperea colectiei de lentile. Deoarece nu pastram lista specifica marcilor unice, am iubit lentile care sunt disponibile in mai multe optiuni despre montare sau care pot fi gasite in iteratii similare de pe placa. 

|Nu iti faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu aveti in gand ce lentile aveti nevoie, dar aveti in gand ce va place sa filmati, incepeti cu sectiunea ce va convine sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice despre cumparare a lentilelor, dar iti va ajuta, de asemenea, sa iti orientati catre diferitele tipuri despre lentile din sectiunea urmatoare. 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa poate fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca decizi sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli intr-un teritoriu mai specializat cu adaptoare despre telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - despre ce conversam aici exista o vedere cu unghi vast asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, poate chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. La aceasta aveti nevoie de un obiectiv wide canon ultra-larg pentru a poti cumpara un unghi despre vedere suficient despre de proportii si, ideal, o diafragma maxima rapida, in acest fel incat sa puteti utiliza timpi de durata scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea este mai mare de cinci secunde, stelele nu mai apar ca puncte de lumina, ci ca trasee scurte.