Logotipo

Obiectiv yongnuo 50mm f 1.8

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f1.8 Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f1.8

Obiectiv foto Yongnuo YN 50mm f1.8 II pentru Canon EOS Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Yongnuo YN 50mm f1.8 II pentru Canon EOS

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.4 USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.4 USM

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Sony, montura FE, 50mm. f1.8, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 50mm. f1.8, Negru

Obiectiv Yongnuo YN 50mm II f1.8 pentru Canon EF EF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Yongnuo YN 50mm II f1.8 pentru Canon EF EF-S

Obiectiv Canon EF 85mm f/1.8 USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 85mm f/1.8 USM

Obiectiv yongnuo 50mm f 1.8

De unde sa cumperi Obiectiv yongnuo 50mm f 1.8?

|Exista o serie despre modalitati despre urmat atunci cand adaugati un obiectiv yongnuo 50mm f 1.8 nou pentru incapere dvs Puteti pur si simplu sa faceti upgrade la un zoom despre calitate superioara, puteti poti obtine un obiectiv yongnuo 50mm f 1.8 care surprinde o perspectiva mai amplie sau una care aduce subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiectiv yongnuo 50mm f 1.8 macro pentru a aduce cele mai mici detalii ale lumii. . 

|Cititi sectiunea la ce tip de camera aveti, daca aveti necesitate de o idee mai clara despre toate diferitele suporturi pentru lentile si variatiile oferite despre diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici vei descoperi toate ghidurile de cumparare dedicate unor marci despre locuinta specifice. 

|Cand calatoriti cu o odaie foto, exista in soi corect sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va recomandam sa luati deosebit doua lentile. In primul rand, un zoom standard de lunga epoca sau un obiectiv superzoom va va permite sa fotografiati totul, de la scene de strada cu unghi amplu si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.  

{Obiectivul de calitate este cruciala pentru captarea de imagini grozave cu camera DSLR. Cele mai prestigioase obiectiv yongnuo 50mm f 1.8 DSLR sunt greu despre gasit intr-o mica despre optiuni, dar in acest articol, am creat o lista cu unele dintre alegerile noastre preferate pentru inceperea colectiei despre lentile. Deoarece nu pastram lista specifica marcilor unice, am placut lentile care sunt disponibile in mai multe optiuni de montare sau care pot fi gasite in iteratii similare de pe placa. 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi de vedere fix. Acest lucru le realiza mai restrictive intr-un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si de fapt fac un pic despre comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, de obicei au o diafragma maxima mai larga si, prin urmare, o capacitate despre colectare a luminii si exista posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au despre obicei o distorsiune mai mare decat zoom-urile. 

|Daca iti verificati pungile si aveti lentile, aveti grija! V-as sfatui in acest sens, dar puteti incerca doi lucruri de precautie pentru a va proteja echipamentul. 

|Acesta este patru dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta iti sfatuim un set similar despre obiectiv yongnuo 50mm f 1.8 celor pe care le folositi pentru calatorii. Un obiectiv yongnuo 50mm f 1.8 ultra-larg este util unic pentru captarea unor vederi indrazneti si pitoresti.