Logotipo

Obiective canon f64

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB

Obiectiv foto Canon EF 35mm 2.0 IS USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 35mm 2.0 IS USM

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.4 USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.4 USM

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura CANON Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura CANON

Obiective canon f64

De ce sa cumperi Obiective canon f64?

|Daca aveti deja o idee despre ce tip de obiective canon f64 doriti si sunteti deja investit cu un sistem despre camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru majoritatea monturilor de lentile populare de pe piata: 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi despre vedere fix. Acest lucru le genera mai restrictive intr-un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si despre fapt fac un pic despre comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, de obicei au o diafragma maxima mai cuprinzatoare si, prin urmare, o capacitate de colectare a luminii si exista posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au de obicei o distorsiune mai mare decat zoom-urile. 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiectiv pe care sa-l iei cu tine exista unic de dificila. Nu numai ca trebuie sa cumparati un obiectiv despre inalta calitate, dar in acest moment ii nevoie sa selectati te ajuta pentru a 1 sau cinci (sau te ajuta pentru a 3?) in acest mod incat ceea ce ati ambalat nu exista cantarit de greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa te ajuta pentru a fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca decizi sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli intr-un teritoriu mai specializat cu adaptoare de telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce conversam aici exista o vedere cu unghi amplu asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, poate chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. La aceasta aveti necesitate despre un obiective canon f64 ultra-larg pentru a obtine un unghi de vedere suficient de enorm si, ideal, o diafragma maxima rapida, astfel incat sa puteti utiliza timpi de durata scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea este mai mare despre cinci secunde, stelele nu mai apar ca puncte despre lumina, ci ca trasee scurte. 

|Aceasta inseamna sa intri imediat in doua biti de jargon: distanta focala si diafragma maxima. In primul rand, distanta focala iti spune unghiul de vedere al obiectivului sau magnificarea (este acelasi lucru, intr-adevar). Cu cat distanta focala este mai scurta, cu atat unghiul de vedere este mai larg. Cu cat distanta focala exista mai lunga, cu atat marirea este mai mare. Fotografii folosesc distanta focala pentru a imparti lentilele in diferite categorii. Se complica mai mult atunci cand aveti camere cu dimensiuni diferite ale senzorului, in acest mod ca despre multe ori pronuntam despre distante focale eficiente pentru acestea, doar pentru a mentine comparatiile la fel. 

{Sticla despre calitate exista cruciala pentru captarea de imagini grozave cu incapere DSLR. Cele mai apetisante lentile DSLR sunt greu despre gasit intr-o mare despre optiuni, dar in acest articol, am creat o lista cu unele dintre alegerile noastre preferate pentru inceperea colectiei de lentile. Deoarece nu pastram lista specifica marcilor unice, am ales lentile care sunt disponibile in mai multe optiuni despre montare sau care pot fi gasite in iteratii similare de pe placa. 

|Desigur, este posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi valoroase pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, de exemplu, iti filmati despre obicei aproape despre camera, astfel incat exista unul sau doi factori specifice despre care aveti grija atunci cand alegeti cel mai bun obiective canon f64 pentru vlogging.