Logotipo

Obiective canon ieftine

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Aparat foto DSLR Canon EOS 800D, 24.2MP, Wi-Fi, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 800D, 24.2MP, Wi-Fi, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Aparat foto mirrorless Canon EOS M50, 24.1 MP, 4K, Wi-Fi, Negru + Obiectiv EF-M 15- 45mm f/3.5-6.3 IS STM Vezi Pretul
Share:

Aparat foto mirrorless Canon EOS M50, 24.1 MP, 4K, Wi-Fi, Negru + Obiectiv EF-M 15- 45mm f/3.5-6.3 IS STM

Obiective canon ieftine

De ce sa cumperi Obiective canon ieftine?

|Daca va convine sa faceti poze cu oameni, probabil ca veti auzi despre lentile despre portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea de la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime despre camp foarte mica - de asemenea incat faptul subiectului voi sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiective canon ieftine obisnuit pentru portrete si puteti cumpara aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Daca doriti o mai geniala intelegere a lentilelor distinct si ce sunt concepute pentru a face toate diferitele tipuri de lentile, accesati sectiunea Tipuri de lentile explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri de cumparare a lentilelor, dar daca aveti o odaie fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos. 

|Nu va faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu stiti ce lentile aveti nevoie, dar aveti in gand ce iti place sa filmati, incepeti cu sectiunea ce va place sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice despre cumparare a lentilelor, dar iti va ajuta, despre asemenea, sa va orientati catre diferitele tipuri de lentile din sectiunea urmatoare. 

|Exista o serie despre modalitati despre urmat atunci cand cumparati un obiective canon ieftine nou pentru camera dvs. Puteti pur si simplu sa faceti upgrade la un zoom despre calitate superioara, puteti obtine un obiective canon ieftine care surprinde o perspectiva mai intinsa sau una care aduce subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiective canon ieftine macro pentru a aduce cele mai mici detalii ale lumii. . 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiectiv pe care sa-l iei cu tine este anume de dificila. Nu numai ca este necesar sa includeti un obiectiv despre inalta calitate, dar acum ii nevoie sa selectati poate 1 sau 3 (sau poate 3?) de asemenea incat ceea ce ati ambalat nu este cantarit despre greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Aceasta inseamna sa intri imediat in doua biti de jargon: distanta focala si diafragma maxima. In primul rand, distanta focala va spune unghiul de vedere al obiectivului sau magnificarea (este acelasi lucru, intr-adevar). Cu cat distanta focala exista mai scurta, cu atat unghiul despre vedere este mai larg. Cu cat distanta focala exista mai lunga, cu atat marirea exista mai mare. Fotografii folosesc distanta focala pentru a imparti lentilele in diferite categorii. Se complica mai mult atunci cand aveti camere cu dimensiuni diferite ale senzorului, asa ca de multe ori pronuntam despre distante focale eficiente pentru acestea, doar pentru a mentine comparatiile la fel. 

|Foarte des, desi vei fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau intr-un interior uimitor pe care obiectivul dvs. nu il poate surprinde, deoarece unghiul sau de vedere nu exista suficient despre larg. Pentru aceasta, iti sfatuim un zoom ultra-largi sau un obiective canon ieftine principal (consultati explicatiile de mai jos) ca un al doilea obiective canon ieftine. Acest lucru iti va permite sa intrati mult mai mult in cadru si este cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente.