Logotipo

Obiective canon olx

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II

Obiective canon olx

Cat costa Obiective canon olx?

|Cand calatoriti cu o incapere foto, exista corect sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va sfatuim sa luati anume acest obiective canon olx. In primul rand, un zoom standard despre lunga perioada sau un obiective canon olx superzoom va va permite sa fotografiati totul, de la scene de strada cu unghi mare si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.  

|Daca iti place sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi de lentile despre portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea de la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mica - in acest fel incat faptul subiectului dvs. sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiectiv obisnuit pentru portrete si puteti gasiti aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient de rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Am enumerat alegerile mele preferate pentru lentile suficient despre versatile pentru a iti trece prin aproape toate situatiile pe care le veti intalni in timp ce calatoriti sau acasa. 

|Foarte des, desi vei fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau cu un interior uimitor pe care obiectivul dumneavoastra nu il te ajuta pentru a surprinde, deoarece unghiul sau despre vedere nu este suficient despre larg. La aceasta, va recomandam un zoom ultra-largi sau un obiective canon olx principal (consultati explicatiile despre mai jos) ca un al doilea obiective canon olx. Acest lucru iti va permite sa intrati mult mai mult in cadru si este cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente. 

|Acesta este unul dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta iti recomandam un set similar de lentile celor pe care le utilizati pentru calatorii. Un obiectiv ultra-larg exista util anume pentru captarea unor vederi importanti si pitoresti. 

|Foarte des, desi veti fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau intr-un interior uimitor pe care obiectivul dumneavoastra nu il te ajuta pentru a surprinde, deoarece unghiul sau despre vedere nu este suficient de larg. La aceasta, iti recomandam un zoom ultra-largi sau un obiectiv principal (consultati explicatiile despre mai jos) ca un al doilea obiectiv. Acest lucru iti va permite sa intrati mult mai mult in cadru si exista cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente. 

|Daca sunteti fascinat de detalii, obiecte minuscule precum insecte sau texturi si tipare microscopice, aveti lipsa despre un obiective canon olx care sa se poata concentra mult mai aproape decat in sortiment normal - un obiective canon olx macro. Definitia unui obiective canon olx macro este una care poate reproduce un obiect minuscul la dimensiunea vietii pe senzorul camerei, in acest fel incat o insecta ar putea umple aproape intregul cadru. Lentilele obisnuite nu se concentreaza suficient de aproape pentru a face acest lucru.