Logotipo

Obiective canon pentru filmare

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III

Obiective canon pentru filmare

Cat costa Obiective canon pentru filmare?

|Daca aveti deja o idee despre ce tip de obiective canon pentru filmare doriti si sunteti deja investit cu un sistem de camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru marea majoritate monturilor despre lentile populare de pe piata: 

|Daca iti cititi pungile si aveti lentile, aveti grija! V-as sfatui in acest sens, dar puteti incerca cateva lucruri de precautie pentru a va proteja echipamentul. 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa poate fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca vrei sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli cu un teritoriu mai specializat cu adaptoare de telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - despre ce pronuntam aici exista o vedere cu unghi amplu asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, poate chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. La aceasta aveti necesitate de un obiectiv ultra-larg pentru a gaseste un unghi despre vedere suficient despre enorm si, ideal, o diafragma maxima rapida, asa incat sa puteti utiliza timpi de lasare scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea exista mai mica de patru secunde, stelele nu mai apar ca puncte despre lumina, ci ca trasee scurte. 

|In cele din urma, unii fotografi despre calatorie se bucura despre fotografie despre strada sau fotografii candide ale vietii orasului si ale personajelor. Cel mai bun tip despre obiective canon pentru filmare pentru acesta este un obiective canon pentru filmare compact despre 35 mm (sau echivalent). 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi de vedere fix. Acest lucru le realiza mai restrictive cu un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si despre fapt fac un pic de comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, de obicei au o diafragma maxima mai amplie si, prin urmare, o capacitate de colectare a luminii si este posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au de obicei o distorsiune mai mica decat zoom-urile. 

|Cred ca un obiectiv exista mai important decat camera foto. Fara o lentila buna, puteti utiliza cea mai fantastica odaie din lume si puteti face fotografii care nu arata destul de bine. 

|Daca sunteti fascinat de detalii, obiecte minuscule precum insecte sau texturi si tipare microscopice, aveti lipsa de un obiective canon pentru filmare care sa se poata concentra mult mai aproape decat in sortiment normal - un obiective canon pentru filmare macro. Definitia unui obiective canon pentru filmare macro exista una care poate reproduce un obiect minuscul la dimensiunea vietii pe senzorul camerei, in acest mod incat o insecta ar putea umple aproape intregul cadru. Lentilele obisnuite nu se concentreaza suficient despre aproape pentru a face acest lucru.