Logotipo

Obiective canon pentru nunta

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm IS II

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 2000D,24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III

Obiective canon pentru nunta

De unde sa cumperi Obiective canon pentru nunta?

|Daca sunteti fascinat de detalii, obiecte minuscule precum insecte sau texturi si tipare microscopice, aveti nevoie de un obiective canon pentru nunta care sa se poata concentra mult mai aproape decat in stil normal - un obiective canon pentru nunta macro. Definitia unui obiective canon pentru nunta macro este una care poate reproduce un obiect minuscul la dimensiunea vietii pe senzorul camerei, de asemenea incat o insecta ar putea umple aproape intregul cadru. Lentilele obisnuite nu se concentreaza suficient de aproape pentru a realiza acest lucru. 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiectiv pe care sa-l iei cu voi exista in special despre dificila. Nu numai ca ii nevoie sa alaturati un obiectiv despre inalta calitate, dar acum ii nevoie sa selectati te ajuta pentru a 1 sau trei (sau poate 3?) astfel incat ceea ce ati ambalat nu este cantarit despre greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Foarte des, desi vei fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau cu un interior uimitor pe care obiectivul dvs nu il te ajuta pentru a surprinde, deoarece unghiul sau de vedere nu este suficient despre larg. Pentru aceasta, va recomandam un zoom ultra-largi sau un obiectiv principal (consultati explicatiile despre mai jos) ca un al doilea obiectiv. Acest lucru iti va permite sa intrati mult mai mult in cadru si este cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente. 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiective canon pentru nunta pe care sa-l iei cu domnia voastra exista specific despre dificila. Nu numai ca trebuie sa adaugati un obiective canon pentru nunta despre inalta calitate, dar in momentul asta este necesar sa selectati te ajuta pentru a 1 sau 3 (sau te ajuta pentru a 3?) asa incat ceea ce ati ambalat nu exista cantarit de greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Aceasta inseamna sa intri imediat in doua biti de jargon: distanta focala si diafragma maxima. In primul rand, distanta focala iti spune unghiul de vedere al obiectivului sau magnificarea (este acelasi lucru, intr-adevar). Cu cat distanta focala este mai scurta, cu atat unghiul de vedere exista mai larg. Cu cat distanta focala este mai lunga, cu atat marirea exista mai mare. Fotografii folosesc distanta focala pentru a imparti lentilele in diferite categorii. Se complica mai mult atunci cand aveti odaie cu dimensiuni diferite ale senzorului, in acest mod ca de multe ori conversam despre distante focale eficiente pentru acestea, doar pentru a mentine comparatiile la fel. 

|Daca iti place sa faceti poze cu oameni, probabil ca veti auzi de lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita de a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care te ajuta pentru a fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mare - asa incat faptul subiectului voi sa fie ascutit, dar fundalul exista estompat. Puteti utiliza un obiectiv obisnuit pentru portrete si puteti poti descoperi aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Daca doriti o mai fantastica intelegere a lentilelor deosebit si ce sunt concepute pentru a face toate diferitele tipuri de obiective canon pentru nunta, accesati sectiunea Tipuri de obiective canon pentru nunta explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri despre cumparare a lentilelor, dar daca aveti o odaie fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos.