Logotipo

Obiective compatibile nikon

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S

Obiective compatibile nikon

De unde sa cumperi Obiective compatibile nikon?

|Daca aveti deja o idee despre ce tip de obiective compatibile nikon doriti si sunteti deja investit cu un sistem de camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru majoritatea monturilor despre lentile populare despre pe piata: 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi despre vedere fix. Acest lucru le efectua mai restrictive intr-un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si de fapt fac un pic despre comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, de obicei au o diafragma maxima mai generoasa si, prin urmare, o capacitate de colectare a luminii si este posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au de obicei o distorsiune mai mica decat zoom-urile. 

|Acesta este un bun punct de plecare, deoarece va ajuta sa cautati ce tipuri despre lentile vor fi cele mai utile. Vom intra in detalii de aceste tipuri de lentile diferite in sectiunea urmatoare, dar acest lucru va va oferi un punct despre plecare. 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa te ajuta pentru a fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca decizi sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli cu un teritoriu mai specializat cu adaptoare de telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce discutam aici este o vedere cu unghi larg asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, te ajuta pentru a chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. Pentru aceasta aveti lipsa de un obiective compatibile nikon ultra-larg pentru a gaseste un unghi despre vedere suficient despre vast si, ideal, o diafragma maxima rapida, asa incat sa puteti utiliza timpi de durata scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea este mai mica despre unul secunde, stelele nu mai apar ca puncte de lumina, ci ca trasee scurte. 

|Acesta exista unul sau doi dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta va recomandam un set similar de lentile celor pe care le folositi pentru calatorii. Un obiectiv ultra-larg este util unic pentru captarea unor vederi folositori si pitoresti. 

|Ne-am uitat la cateva subiecte fotografice populare si am mentionat deja patru tipuri de lentile. Asadar, sa obtinem un pic mai sistematic si sa analizam numeroasele tipuri diferite de lentile pe care le puteti cumpara, ce le genera diferite si de ce poate doriti sa le obtineti. 

|Stim cu totii care exista un obiective compatibile nikon zoom. Rotiti un inel pe obiective compatibile nikon pentru a schimba marirea si acest lucru genera ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa va schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar diversitate de zoom - intervalul de marire, cu alte cuvinte, exista un alt punct despre vanzare.