Logotipo

Obiective fixe nikon

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S

Obiective fixe nikon

De unde sa cumperi Obiective fixe nikon?

|Daca sunteti fascinat despre detalii, obiecte minuscule precum insecte sau texturi si tipare microscopice, aveti necesitate despre un obiective fixe nikon care sa se poata concentra mult mai aproape decat in stil normal - un obiective fixe nikon macro. Definitia unui obiective fixe nikon macro exista una care poate reproduce un obiect minuscul la dimensiunea vietii pe senzorul camerei, asa incat o insecta ar putea umple aproape intregul cadru. Lentilele obisnuite nu se concentreaza suficient despre aproape pentru a genera acest lucru. 

|Desigur, este posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi traditionale pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, despre exemplu, va filmati de obicei aproape despre camera, asa incat este cinci lucruri specifice despre care aveti grija atunci cand alegeti cel mai bun obiectiv pentru vlogging. 

|Cand calatoriti cu o incapere foto, exista in mod corect sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va recomandam sa luati in general doua lentile. In primul rand, un zoom standard despre lunga epoca sau un obiectiv superzoom va va permite sa fotografiati totul, de la scene de strada cu unghi intins si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.  

|Stim cu totii care este un obiective fixe nikon zoom. Rotiti un inel pe obiective fixe nikon pentru a schimba marirea si acest lucru realiza ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa va schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar diversitate de zoom - intervalul despre marire, cu alte cuvinte, este un alt punct de vanzare. 

|In al doilea rand, diafragma maxima iti indica puterea de colectare a luminii a obiectivului. Un numar mai mic inseamna o diafragma mai cuprinzatoare - cu cat este mai mic numarul cu atat obtineti mai multa lumina, ceea ce reprezinta un avantaj mare pentru multe tipuri de fotografie. O diafragma maxima amplie va va permite sa folositi o viteza mai rapida a obturatorului - foarte importanta pentru fotografii cu radiata scazuta si actiune - si va va oferi o neclaritate despre fundal mai accentuata pentru a iti ajuta subiectul sa iasa in evidenta. 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa te ajuta pentru a fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca vrei sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli intr-un teritoriu mai specializat cu adaptoare de telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce vorbim aici exista o vedere cu unghi amplu asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, te ajuta pentru a chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. Pentru aceasta aveti lipsa despre un obiectiv ultra-larg pentru a gaseste un unghi de vedere suficient despre inmens si, ideal, o diafragma maxima rapida, asa incat sa puteti utiliza timpi de lasare scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea este mai mare despre patru secunde, stelele nu mai apar ca puncte despre lumina, ci ca trasee scurte. 

|Acesta exista patru dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta iti recomandam un set similar de obiective fixe nikon celor pe care le folositi pentru calatorii. Un obiective fixe nikon ultra-larg exista util unic pentru captarea unor vederi importanti si pitoresti.