Logotipo

Obiective foto nikon

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Aparat foto DSLR Nikon D5600, 24.2MP, Negru + Obiectiv 18-140 mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D5600, 24.2MP, Negru + Obiectiv 18-140 mm VR

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Aparat foto digital Nikon COOLPIX P1000, 16 MP, Zoom 125x, Black Vezi Pretul
Share:

Aparat foto digital Nikon COOLPIX P1000, 16 MP, Zoom 125x, Black

Aparat foto Mirrorless Nikon Z50, 20.9 MP , 4K , Wi-Fi + Obiectiv 16-50mm, Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto Mirrorless Nikon Z50, 20.9 MP , 4K , Wi-Fi + Obiectiv 16-50mm, Negru

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv 18-140 mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv 18-140 mm VR

Obiective foto nikon

De unde sa cumperi Obiective foto nikon?

|Fiecare incapere are necesitate despre un obiective foto nikon zoom standard pentru fotografii de zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute intr-un obiective foto nikon ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiective foto nikon sau doresc sa aleaga separat un obiective foto nikon de calitate mai buna. Lentilele kit au de obicei o varietate de zoom 3-5x care functiona despre la o vedere larga la un efect despre teleobiectiv usor, dar o gama despre zoom si mai lunga poate fi utila atunci cand aveti necesitate de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia de calatorie, de exemplu. Pe o incapere in format APS-C vor fi de obicei un obiective foto nikon despre 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o incapere cu cadru complet, puteti descopera un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Cand calatoriti cu o incapere foto, este corect sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va sfatuim sa luati in general doua lentile. In primul rand, un zoom standard despre lunga vremea sau un obiectiv superzoom iti va permite sa fotografiati totul, despre la scene despre strada cu unghi inmens si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.  

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi de vedere fix. Acest lucru le realiza mai restrictive cu un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si de fapt fac un pic despre comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, de obicei au o diafragma maxima mai intinsa si, prin urmare, o capacitate de colectare a luminii si exista posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au despre obicei o distorsiune mai mare decat zoom-urile. 

|Foarte des, desi veti fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau intr-un interior uimitor pe care obiectivul dumneavoastra nu il te ajuta pentru a surprinde, deoarece unghiul sau despre vedere nu exista suficient despre larg. Pentru aceasta, iti recomandam un zoom ultra-largi sau un obiective foto nikon principal (consultati explicatiile despre mai jos) ca un al doilea obiective foto nikon. Acest lucru iti va permite sa intrati mult mai mult in cadru si este cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente. 

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa te ajuta pentru a fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca vrei sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli intr-un teritoriu mai specializat cu adaptoare despre telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce pronuntam aici exista o vedere cu unghi mare asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, poate chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. La aceasta aveti nevoie despre un obiectiv ultra-larg pentru a poti gasi un unghi de vedere suficient despre enorm si, ideal, o diafragma maxima rapida, asa incat sa puteti utiliza timpi despre durata scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea exista mai mare despre doi secunde, stelele nu mai apar ca puncte despre lumina, ci ca trasee scurte. 

|Cititi sectiunea la ce tip despre camera aveti, daca aveti necesitate despre o idee mai clara de toate diferitele suporturi pentru lentile si variatiile oferite despre diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici veti gasi toate ghidurile despre cumparare dedicate unor marci despre odaie specifice. 

|Exista o serie despre modalitati despre urmat atunci cand cumparati un obiective foto nikon nou pentru camera domnia voastra Puteti pur si usor sa faceti upgrade la un zoom despre calitate superioara, puteti poti descoperi un obiective foto nikon care surprinde o perspectiva mai vasta sau una care aduce subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiective foto nikon macro pentru a aduce cele mai mici detalii ale lumii. .