Logotipo

Obiective macro pentru nikon

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Foto Tamron 16-300mm Obiectiv Foto DSRL F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO Montura Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 16-300mm Obiectiv Foto DSRL F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO Montura Nikon

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S

Obiective macro pentru nikon

Ce pret are Obiective macro pentru nikon?

|Daca sunteti fascinat despre detalii, obiecte minuscule precum insecte sau texturi si tipare microscopice, aveti necesitate de un obiective macro pentru nikon care sa se poata concentra mult mai aproape decat in procedeu normal - un obiective macro pentru nikon macro. Definitia unui obiective macro pentru nikon macro exista una care te ajuta pentru a reproduce un obiect minuscul la dimensiunea vietii pe senzorul camerei, in acest mod incat o insecta ar putea umple aproape intregul cadru. Lentilele obisnuite nu se concentreaza suficient de aproape pentru a realiza acest lucru. 

|Exista o serie despre modalitati de urmat atunci cand alegeti un obiectiv nou pentru odaie tine Puteti pur si usor sa faceti upgrade la un zoom de calitate superioara, puteti poti avea un obiectiv care surprinde o perspectiva mai amplie sau una care aduce subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiectiv macro pentru a aduce cele mai mici detalii ale lumii. . 

|Fiecare camera are lipsa despre un obiectiv zoom standard pentru fotografii de zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute intr-un obiectiv ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv sau doresc sa aleaga separat un obiectiv de calitate mai buna. Lentilele kit au despre obicei o varietate despre zoom 3-5x care merge de la o vedere intinsa la un efect de teleobiectiv usor, dar o gama de zoom si mai lunga poate fi utila atunci cand aveti lipsa de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia de calatorie, de exemplu. Pe o incapere in format APS-C vor fi despre obicei un obiectiv de 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o incapere cu cadru complet, puteti poti cumpara un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Cititi sectiunea la ce tip de incapere aveti, daca aveti nevoie de o idee mai clara de toate diferitele suporturi pentru obiective macro pentru nikon si variatiile oferite de diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici veti gasi toate ghidurile de cumparare dedicate unor magazine despre incapere specifice. 

|Acesta este un bun punct despre plecare, deoarece va ajuta sa va uitati dupa ce tipuri de lentile vor fi cele mai utile. Vom intra in detalii despre aceste tipuri despre lentile diferite in sectiunea urmatoare, dar acest lucru va va oferi un punct de plecare. 

|Am enumerat alegerile mele preferate pentru lentile suficient despre versatile pentru a va trece prin aproape toate situatiile pe care le vei intalni in timp ce calatoriti sau acasa. 

|Acesta exista cateva dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta va sfatuim un set similar de obiective macro pentru nikon celor pe care le utilizeaza pentru calatorii. Un obiective macro pentru nikon ultra-larg exista util in particular pentru captarea unor vederi mari si pitoresti.