Logotipo

Obiective montura nikon

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Foto Tamron 16-300mm Obiectiv Foto DSRL F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO Montura Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 16-300mm Obiectiv Foto DSRL F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO Montura Nikon

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S

Obiective montura nikon

Cat costa Obiective montura nikon?

|Cand calatoriti cu o incapere foto, exista in sortiment corect sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va recomandam sa luati in particular acest obiective montura nikon. In primul rand, un zoom standard despre lunga epoca sau un obiective montura nikon superzoom iti va permite sa fotografiati totul, de la scene despre strada cu unghi amplu si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.  

|Fiecare odaie are lipsa despre un obiectiv zoom standard pentru fotografii de zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute intr-un obiectiv ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv sau doresc sa aleaga separat un obiectiv despre calitate mai buna. Lentilele kit au despre obicei o varietate despre zoom 3-5x care merge despre la o vedere intinsa la un efect de teleobiectiv usor, dar o diversitate de zoom si mai lunga te ajuta pentru a fi utila atunci cand aveti necesitate de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia despre calatorie, de exemplu. Pe o incapere in format APS-C vor fi despre obicei un obiectiv despre 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o camera cu cadru complet, puteti gaseste un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Nu va faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu aveti in gand ce lentile aveti nevoie, dar stiti ce va convine sa filmati, incepeti cu sectiunea ce va place sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice de cumparare a lentilelor, dar va va ajuta, despre asemenea, sa iti orientati catre diferitele tipuri despre lentile din sectiunea urmatoare. 

|Daca iti place sa faceti poze cu oameni, probabil ca veti auzi de lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita de a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care te ajuta pentru a fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mare - astfel incat faptul subiectului tine sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiective montura nikon obisnuit pentru portrete si puteti poti gasi aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Daca doriti o mai buna intelegere a lentilelor unic si ce sunt concepute pentru a genera toate diferitele tipuri de lentile, accesati sectiunea Tipuri despre lentile explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri de cumparare a lentilelor, dar daca aveti o odaie fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos. 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi despre vedere fix. Acest lucru le genera mai restrictive intr-un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si de fapt fac un pic de comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, despre obicei au o diafragma maxima mai vasta si, prin urmare, o capacitate despre colectare a luminii si exista posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au despre obicei o distorsiune mai mica decat zoom-urile. 

|Exista o serie de modalitati de urmat atunci cand includeti un obiective montura nikon nou pentru incapere tine Puteti pur si simplu sa faceti upgrade la un zoom de calitate superioara, puteti descopera un obiective montura nikon care surprinde o perspectiva mai cuprinzatoare sau una care trimite subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiective montura nikon macro pentru a aduce cele mai mici detalii ale lumii. .