Logotipo

Obiective nikon emag

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D5600, Kit AF-P 18-55mm VR, Negru

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Obiective nikon emag

Ce pret are Obiective nikon emag?

|Nu iti faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu aveti in gand ce obiective nikon emag aveti nevoie, dar aveti in gand ce va place sa filmati, incepeti cu sectiunea ce iti convine sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice despre cumparare a lentilelor, dar iti va ajuta, de asemenea, sa iti orientati catre diferitele tipuri despre lentile din sectiunea urmatoare. 

|Stim cu totii care este un obiectiv zoom. Rotiti un inel pe obiectiv pentru a schimba marirea si acest lucru genera ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa va schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar varietate de zoom - intervalul de marire, cu alte cuvinte, este un alt punct despre vanzare. 

|Aceasta inseamna sa intri imediat in doua biti de jargon: distanta focala si diafragma maxima. In primul rand, distanta focala iti spune unghiul despre vedere al obiectivului sau magnificarea (este acelasi lucru, intr-adevar). Cu cat distanta focala este mai scurta, cu atat unghiul de vedere este mai larg. Cu cat distanta focala exista mai lunga, cu atat marirea este mai mare. Fotografii folosesc distanta focala pentru a imparti lentilele in diferite categorii. Se complica mai mult atunci cand aveti incapere cu dimensiuni diferite ale senzorului, de asemenea ca despre multe ori conversam de distante focale eficiente pentru acestea, doar pentru a mentine comparatiile la fel. 

|Fiecare camera are necesitate de un obiective nikon emag zoom standard pentru fotografii despre zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute cu un obiective nikon emag ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiective nikon emag sau doresc sa aleaga separat un obiective nikon emag de calitate mai buna. Lentilele kit au despre obicei o gama despre zoom 3-5x care merge de la o vedere vasta la un efect de teleobiectiv usor, dar o diversitate de zoom si mai lunga poate fi utila atunci cand aveti nevoie de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia de calatorie, despre exemplu. Pe o incapere in format APS-C vor fi despre obicei un obiective nikon emag despre 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o incapere cu cadru complet, puteti poti obtine un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Daca filmati intr-un SLR sau o camera fara oglinda si nu folositi lentile in exterior despre zoom-ul care a fost probabil inclus in incapere dvs., va lipseste. Gradinile zoologice de pornire in pachet - denumite de multe ori zoom-uri de kit - sunt mai corect facute in acest moment decat in anii trecuti, dar au totusi limitari. In sortiment obisnuit, acestea nu aduna o tona despre lumina, asa incat nu puteti estompa usor fundalurile sau puteti efectua fotografii ascutite in situatii slabe, iar calitatea generala a constructiei si a imaginii este compromisa in favoarea costurilor. 

|Am enumerat alegerile mele preferate pentru lentile suficient de versatile pentru a va trece prin aproape toate situatiile pe care le veti intalni in timp ce calatoriti sau acasa. 

|Daca doriti o mai geniala intelegere a lentilelor exceptional si ce sunt concepute pentru a realiza toate diferitele tipuri despre obiective nikon emag, accesati sectiunea Tipuri despre obiective nikon emag explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri despre cumparare a lentilelor, dar daca aveti o odaie fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos.