Logotipo

Obiective nikon full frame

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f1.8 Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Yongnuo YN 50mm f1.8

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S

Obiectiv Nikon 85 mm f/1.8G AF-S NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 85 mm f/1.8G AF-S NIKKOR

Obiectiv Sony, montura FE, 90mm, f2.8 G OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 90mm, f2.8 G OSS, Negru

Obiective nikon full frame

Cat costa Obiective nikon full frame?

|Daca va place sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi de lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita de a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mica - astfel incat faptul subiectului dvs. sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiective nikon full frame obisnuit pentru portrete si puteti cumpara aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Cred ca un obiectiv exista mai important decat incapere foto. Fara o lentila buna, puteti utiliza cea mai buna incapere din lume si puteti face fotografii care nu arata destul despre bine. 

|In ambele cazuri, ceea ce aveti nevoie exista un teleobiectiv, deoarece despre obicei veti fi departe de subiectii tine In procedeu normal, le impartim in doua grupuri: zoom-uri teleobiective obisnuite care ridica locul in care zoom-ul dumneavoastra standard obisnuit lasa si ofera o marire de 3-4x si ceea ce numim supertelefotografii care sunt despre doua ori mai importanti si ofera pana la dublul maririi.  

|Acesta este patru dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta va sfatuim un set similar despre obiective nikon full frame celor pe care le utilizati pentru calatorii. Un obiective nikon full frame ultra-larg este util deosebit pentru captarea unor vederi indrazneti si pitoresti. 

|Asa ca ramaneti cu noi in moment ce va explicam tot ce trebuie sa aveti in gand despre lentile si va oferim link-uri catre o multime de ghiduri despre cumparare despre lentile care va vor ajuta sa obtine obiectivul perfect pentru urmatoarea domnia voastra aventura fotografica.  

|Captarea cerului nocturn in toata frumusetea sa poate fi o provocare, dar devine mult mai usoara cu lentila potrivita. Daca decizi sa fotografiezi luna, planete sau obiecte ceresti precum nebuloase, apoi te afli cu un teritoriu mai specializat cu adaptoare despre telescop, monturi ecuatoriale si multe altele - de ce discutam aici este o vedere cu unghi enorm asupra cerului nocturn care surprinde constelatii intregi, te ajuta pentru a chiar Calea Lactee si fenomene evazive precum aurora borealis. Pentru aceasta aveti lipsa despre un obiectiv ultra-larg pentru a obtine un unghi despre vedere suficient de intins si, ideal, o diafragma maxima rapida, in acest fel incat sa puteti utiliza timpi de lasare scurti - cerul se transforma constant, si daca expunerea exista mai mica de cateva secunde, stelele nu mai apar ca puncte de lumina, ci ca trasee scurte. 

|Nu va faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu stiti ce obiective nikon full frame aveti nevoie, dar stiti ce va convine sa filmati, incepeti cu sectiunea ce va place sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice despre cumparare a lentilelor, dar va va ajuta, despre asemenea, sa va orientati catre diferitele tipuri de lentile din sectiunea urmatoare.