Logotipo

Obiective nikon fx

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S

Obiective nikon fx

Cat costa Obiective nikon fx?

|Daca doriti o mai geniala intelegere a lentilelor specific si ce sunt concepute pentru a efectua toate diferitele tipuri de obiective nikon fx, accesati sectiunea Tipuri despre obiective nikon fx explicate. Aceasta are legaturi si cu diferite ghiduri de cumparare a lentilelor, dar daca aveti o odaie fara oglinda, mai degraba decat un Nikon sau un DSLR Canon, aruncati o privire la a treia sectiune, mai jos. 

|Daca nu ati ajuns sa achizitionati o carcasa speciala pentru lentile, puteti folosi hainele sau ceva moale. In functie de dimensiunea obiectivului dvs., puteti chiar sa le puneti cu un pantof sau un ciorap. 

|Ne-am uitat la cateva subiecte fotografice populare si am mentionat deja cinci tipuri despre lentile. Asadar, sa obtinem un pic mai sistematic si sa analizam numeroasele tipuri diferite de lentile pe care le puteti cumpara, ce le face diferite si despre ce te ajuta pentru a doriti sa le obtineti. 

|Desigur, este posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi de calitate pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, de exemplu, va filmati despre obicei aproape de camera, de asemenea incat exista cinci factori specifice de care aveti atentie atunci cand includeti cel mai bun obiective nikon fx pentru vlogging. 

|Exista o serie de modalitati de urmat atunci cand includeti un obiectiv nou pentru camera dvs. Puteti pur si usor sa faceti upgrade la un zoom despre calitate superioara, puteti obtine un obiectiv care surprinde o perspectiva mai intinsa sau una care trimite subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiectiv macro pentru a aduce cele mai mici detalii ale lumii. . 

|Daca va place sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi despre lentile despre portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea de la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care te ajuta pentru a fi utilizata pentru a crea o adancime despre camp foarte mica - de asemenea incat faptul subiectului dumneavoastra sa fie ascutit, dar fundalul exista estompat. Puteti utiliza un obiectiv obisnuit pentru portrete si puteti poti obtine aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Cand calatoriti cu o incapere foto, exista corect sa aveti o configuratie usoara si portabila, dar care sa acopere aproape orice eventualitate. Va recomandam sa luati distinct acest obiective nikon fx. In primul rand, un zoom standard despre lunga perioada sau un obiective nikon fx superzoom iti va permite sa fotografiati totul, de la scene de strada cu unghi amplu si vederi pitoresti pana la cladiri indepartate, barci, oameni si alte subiecte indepartate.