Logotipo

Obiective pentru nikon

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat Foto DSLR Nikon D7500, 20.9 MP + Obiectiv 18–140mm VR

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiective pentru nikon

De unde sa cumperi Obiective pentru nikon?

|Stim cu totii care este un obiective pentru nikon zoom. Rotiti un inel pe obiective pentru nikon pentru a schimba marirea si acest lucru realiza ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa iti schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar gama de zoom - intervalul de marire, cu alte cuvinte, este un alt punct de vanzare. 

|Daca nu ati ajuns sa achizitionati o carcasa speciala pentru lentile, puteti folosi hainele sau ceva moale. In functie de dimensiunea obiectivului dvs., puteti chiar sa le puneti intr-un pantof sau un ciorap. 

|In al doilea rand, diafragma maxima iti indica puterea de colectare a luminii a obiectivului. Un numar mai mic inseamna o diafragma mai generoasa - cu cat exista mai mic numarul cu atat obtineti mai multa lumina, ceea ce reprezinta un avantaj mica pentru multe tipuri de fotografie. O diafragma maxima cuprinzatoare iti va permite sa utilizeaza o viteza mai rapida a obturatorului - foarte importanta pentru fotografii cu lumina scazuta si actiune - si va va oferi o neclaritate de fundal mai accentuata pentru a iti ajuta subiectul sa iasa in evidenta. 

|Daca aveti deja o idee despre ce tip despre obiective pentru nikon doriti si sunteti deja investit cu un sistem despre camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru majoritatea monturilor despre lentile populare despre pe piata: 

|Daca va convine sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi de lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita de a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime despre camp foarte mica - astfel incat faptul subiectului tine sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiectiv obisnuit pentru portrete si puteti gasiti aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient de rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|In ambele cazuri, ceea ce aveti nevoie exista un teleobiectiv, deoarece despre obicei veti fi departe despre subiectii dumneavoastra In procedeu normal, le impartim in doua grupuri: zoom-uri teleobiective obisnuite care ridica locul in care zoom-ul voi standard obisnuit lasa si ofera o marire despre 3-4x si ceea ce numim supertelefotografii care sunt de doua ori mai indrazneti si ofera pana la dublul maririi.  

|Daca iti place sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi despre lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita de a sta prea aproape. Fotografierea de la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care te ajuta pentru a fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mica - in acest mod incat faptul subiectului dvs. sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiective pentru nikon obisnuit pentru portrete si puteti gasiti aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient de rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod.