Logotipo

Obiective pentru nikon d7000

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.4G AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiective pentru nikon d7000

De ce sa cumperi Obiective pentru nikon d7000?

|Foarte des, desi veti fi pe o strada ingusta, in fata unei cladiri inalte sau intr-un interior uimitor pe care obiectivul domnia voastra nu il poate surprinde, deoarece unghiul sau de vedere nu exista suficient de larg. Pentru aceasta, iti recomandam un zoom ultra-largi sau un obiective pentru nikon d7000 principal (consultati explicatiile de mai jos) ca un al doilea obiective pentru nikon d7000. Acest lucru va va permite sa intrati mult mai mult in cadru si este cu adevarat util atunci cand vizitati orase si monumente. 

|Asa ca ramaneti cu noi in timp ce iti explicam tot ce este necesar sa aveti in gand despre lentile si va oferim link-uri catre o multime de ghiduri despre cumparare de lentile care iti vor ajuta sa descopera obiectivul perfect pentru urmatoarea dvs. aventura fotografica.  

|Ne-am uitat la trei subiecte fotografice populare si am mentionat deja unul tipuri despre lentile. Asadar, sa obtinem un pic mai sistematic si sa analizam numeroasele tipuri diferite de lentile pe care le puteti cumpara, ce le face diferite si de ce te ajuta pentru a doriti sa le obtineti. 

|Nu iti faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu aveti in gand ce obiective pentru nikon d7000 aveti nevoie, dar aveti in gand ce iti convine sa filmati, incepeti cu sectiunea ce iti convine sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice de cumparare a lentilelor, dar iti va ajuta, despre asemenea, sa iti orientati catre diferitele tipuri despre lentile din sectiunea urmatoare. 

|Daca filmati intr-un SLR sau o incapere fara oglinda si nu folositi lentile in afara de zoom-ul care a fost probabil inclus in odaie dvs., iti lipseste. Gradinile zoologice despre pornire in pachet - denumite din timp in timp zoom-uri despre kit - sunt mai in procedeu corect facute acum decat in anii trecuti, dar au totusi limitari. In soi obisnuit, acestea nu aduna o tona de lumina, asa incat nu puteti estompa usor fundalurile sau puteti genera fotografii ascutite in situatii slabe, iar calitatea generala a constructiei si a imaginii exista compromisa in favoarea costurilor. 

|Stim cu totii care exista un obiectiv zoom. Rotiti un inel pe obiectiv pentru a schimba marirea si acest lucru realiza ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa iti schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar diversitate despre zoom - intervalul despre marire, cu alte cuvinte, este un alt punct de vanzare. 

|Daca iti place sa faceti poze cu oameni, probabil ca veti auzi de lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea de la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care te ajuta pentru a fi utilizata pentru a crea o adancime despre camp foarte mare - astfel incat faptul subiectului dumneavoastra sa fie ascutit, dar fundalul este estompat. Puteti utiliza un obiective pentru nikon d7000 obisnuit pentru portrete si puteti cumpara aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient de rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod.