Logotipo

Obiective pt nikon

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX

Obiective pt nikon

Cat costa Obiective pt nikon?

|Fiecare camera are necesitate de un obiective pt nikon zoom standard pentru fotografii despre zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute intr-un obiective pt nikon ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiective pt nikon sau doresc sa aleaga separat un obiective pt nikon de calitate mai buna. Lentilele kit au de obicei o varietate despre zoom 3-5x care merge despre la o vedere intinsa la un efect de teleobiectiv usor, dar o varietate de zoom si mai lunga poate fi utila atunci cand aveti nevoie de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia de calatorie, despre exemplu. Pe o odaie in format APS-C vor fi despre obicei un obiective pt nikon de 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o incapere cu cadru complet, puteti poti obtine un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Cititi sectiunea la ce tip de camera aveti, daca aveti necesitate de o idee mai clara despre toate diferitele suporturi pentru lentile si variatiile oferite de diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici veti gasi toate ghidurile despre cumparare dedicate unor magazine de camere specifice. 

|In al doilea rand, diafragma maxima iti indica puterea de colectare a luminii a obiectivului. Un numar mai mic inseamna o diafragma mai intinsa - cu cat este mai mic numarul cu atat obtineti mai multa lumina, ceea ce reprezinta un avantaj mare pentru multe tipuri despre fotografie. O diafragma maxima vasta va va permite sa foloseste o viteza mai rapida a obturatorului - foarte importanta pentru fotografii cu stralucirea scazuta si actiune - si va va oferi o neclaritate de fundal mai accentuata pentru a iti ajuta subiectul sa iasa in evidenta. 

|Desigur, este posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi valoroase pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, despre exemplu, iti filmati de obicei aproape de camera, asa incat este trei factori specifice de care aveti grija atunci cand adaugati cel mai bun obiective pt nikon pentru vlogging. 

|Exista o serie de modalitati despre urmat atunci cand alegeti un obiectiv nou pentru odaie dumneavoastra Puteti pur si simplu sa faceti upgrade la un zoom de calitate superioara, puteti poti obtine un obiectiv care surprinde o perspectiva mai cuprinzatoare sau una care trimite subiecte indepartate in viziune apropiata sau puteti opta chiar pentru un obiectiv macro pentru a trimite cele mai mici detalii ale lumii. . 

|Desigur, este posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi folosite pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, de exemplu, iti filmati de obicei aproape de camera, in acest fel incat exista trei factori specifice de care aveti grija atunci cand alaturati cel mai bun obiectiv pentru vlogging. 

|Cititi sectiunea la ce tip de incapere aveti, daca aveti lipsa de o idee mai clara de toate diferitele suporturi pentru obiective pt nikon si variatiile oferite de diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici vei gasi toate ghidurile despre cumparare dedicate unor marci despre incapere specifice.