Logotipo

Obiective sigma pentru canon

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III

Obiectiv foto Sigma 150-600 mm F5-6.3 OS HSM (S),montura Canon,sistem DSLR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 150-600 mm F5-6.3 OS HSM (S),montura Canon,sistem DSLR

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB

Obiectiv foto Sigma 20MM F1.4 DG HSM,montura Canon,sistem DSLR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 20MM F1.4 DG HSM,montura Canon,sistem DSLR

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM

Obiective sigma pentru canon

De unde sa cumperi Obiective sigma pentru canon?

|Stim cu totii care exista un obiective sigma pentru canon zoom. Rotiti un inel pe obiective sigma pentru canon pentru a schimba marirea si acest lucru face ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa va schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar diversitate despre zoom - intervalul despre marire, cu alte cuvinte, este un alt punct de vanzare. 

|Daca nu ati ajuns sa achizitionati o carcasa speciala pentru lentile, puteti folosi hainele sau ceva moale. In functie despre dimensiunea obiectivului dvs., puteti chiar sa le puneti intr-un pantof sau un ciorap. 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi despre vedere fix. Acest lucru le realiza mai restrictive intr-un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si despre fapt fac un pic de comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, despre obicei au o diafragma maxima mai generoasa si, prin urmare, o capacitate de colectare a luminii si este posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au despre obicei o distorsiune mai mica decat zoom-urile. 

|Cand calatoresti, alegerea celui mai bun obiective sigma pentru canon pe care sa-l iei cu dumneavoastra exista anume de dificila. Nu numai ca ii nevoie sa alegeti un obiective sigma pentru canon de inalta calitate, dar in acest moment ii nevoie sa selectati te ajuta pentru a 1 sau 4 (sau poate 3?) asa incat ceea ce ati ambalat nu este cantarit de greutatea accesoriilor pentru camere. 

|Desigur, este posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi apetisante pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, de exemplu, iti filmati de obicei aproape de camera, asa incat exista doi lucruri specifice de care aveti grija atunci cand cumparati cel mai bun obiectiv pentru vlogging. 

|Fiecare odaie are nevoie despre un obiectiv zoom standard pentru fotografii de zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute intr-un obiectiv ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv sau doresc sa aleaga separat un obiectiv despre calitate mai buna. Lentilele kit au de obicei o gama de zoom 3-5x care merge de la o vedere generoasa la un efect despre teleobiectiv usor, dar o diversitate de zoom si mai lunga te ajuta pentru a fi utila atunci cand aveti nevoie de o versatilitate suplimentara - ca in fotografia despre calatorie, de exemplu. Pe o incapere in format APS-C vor fi despre obicei un obiectiv de 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o incapere cu cadru complet, puteti obtine un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|Nu va faceti griji, pentru ca suntem aici pentru a indrepta totul! Daca nu stiti ce obiective sigma pentru canon aveti nevoie, dar stiti ce va convine sa filmati, incepeti cu sectiunea ce va convine sa filmati. Aceasta are ghiduri specifice despre cumparare a lentilelor, dar iti va ajuta, despre asemenea, sa va orientati catre diferitele tipuri despre lentile din sectiunea urmatoare.