Logotipo

Obiective sigma pentru sony

Obiectiv foto Sigma 16MM F1.4 DC / DN,montura Sony E,sistem mirrorless Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 16MM F1.4 DC / DN,montura Sony E,sistem mirrorless

Obiectiv foto Sigma 35MM F1.4 DG HSM,montura Sony E,sistem mirrorless Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 35MM F1.4 DG HSM,montura Sony E,sistem mirrorless

Obiectiv Sony, montura FE, 50mm. f1.8, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 50mm. f1.8, Negru

Obiectiv Sony, montura E, 18-135mm, f3.5-5.6 OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura E, 18-135mm, f3.5-5.6 OSS, Negru

Obiectiv Sony, montura FE, 90mm, f2.8 G OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 90mm, f2.8 G OSS, Negru

Obiectiv Sony, montura FE, 16-35mm, F2.8 GM, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura FE, 16-35mm, F2.8 GM, Negru

Obiectiv Sony, montura E, 55-210mm, F4.5-6.3 OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura E, 55-210mm, F4.5-6.3 OSS, Negru

Obiectiv Sony, montura E, 10-18mm, f4 OSS, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura E, 10-18mm, f4 OSS, Negru

Obiectiv foto Sigma 150-600 mm F5-6.3 OS HSM (S),montura Canon,sistem DSLR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Sigma 150-600 mm F5-6.3 OS HSM (S),montura Canon,sistem DSLR

Obiectiv Sony, montura E, 16-55mm, F2.8, Negru Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Sony, montura E, 16-55mm, F2.8, Negru

Obiective sigma pentru sony

Cat costa Obiective sigma pentru sony?

|Cititi sectiunea la ce tip despre camera aveti, daca aveti nevoie de o idee mai clara despre toate diferitele suporturi pentru obiective sigma pentru sony si variatiile oferite de diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici vei afla toate ghidurile despre cumparare dedicate unor marci despre camere specifice. 

|Acesta exista un bun punct de plecare, deoarece va ajuta sa aflati ce tipuri despre lentile vor fi cele mai utile. Vom intra in detalii despre aceste tipuri despre lentile diferite in sectiunea urmatoare, dar acest lucru iti va oferi un punct de plecare. 

|Ne-am uitat la patru subiecte fotografice populare si am mentionat deja cinci tipuri de lentile. Asadar, sa obtinem un pic mai sistematic si sa analizam numeroasele tipuri diferite de lentile pe care le puteti cumpara, ce le face diferite si de ce poate doriti sa le obtineti. 

|Desigur, este posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi exclusive pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, despre exemplu, iti filmati despre obicei aproape de camera, asa incat este cinci lucruri specifice despre care aveti grija atunci cand includeti cel mai bun obiective sigma pentru sony pentru vlogging. 

|Aceasta inseamna sa intri imediat in doua biti despre jargon: distanta focala si diafragma maxima. In primul rand, distanta focala iti spune unghiul de vedere al obiectivului sau magnificarea (este acelasi lucru, intr-adevar). Cu cat distanta focala este mai scurta, cu atat unghiul despre vedere exista mai larg. Cu cat distanta focala exista mai lunga, cu atat marirea exista mai mare. Fotografii folosesc distanta focala pentru a imparti lentilele in diferite categorii. Se complica mai mult atunci cand aveti locuinta cu dimensiuni diferite ale senzorului, astfel ca despre multe ori conversam de distante focale eficiente pentru acestea, doar pentru a mentine comparatiile la fel. 

|Fiecare incapere are necesitate de un obiectiv zoom standard pentru fotografii de zi cu zi. Majoritatea camerelor sunt vandute intr-un obiectiv ieftin kit, dar unele pot fi cumparate numai pentru corp pentru persoanele care au deja un obiectiv sau doresc sa aleaga separat un obiectiv de calitate mai buna. Lentilele kit au de obicei o diversitate despre zoom 3-5x care functiona despre la o vedere amplie la un efect de teleobiectiv usor, dar o gama despre zoom si mai lunga te ajuta pentru a fi utila atunci cand aveti nevoie despre o versatilitate suplimentara - ca in fotografia de calatorie, despre exemplu. Pe o camera in format APS-C vor fi despre obicei un obiectiv de 18-55mm f / 3.5-5.6, iar pe o incapere cu cadru complet, puteti poti avea un 24-70mm f / 2.8. Lentilele mai ieftine au o diafragma maxima variabila (se coboara atunci cand faceti zoom), dar cele mai scumpe au o diafragma maxima fixa care nu se schimba. 

|In cele din urma, unii fotografi de calatorie se bucura despre fotografie despre strada sau fotografii candide ale vietii orasului si ale personajelor. Cel mai bun tip despre obiective sigma pentru sony pentru acesta este un obiective sigma pentru sony compact despre 35 mm (sau echivalent).