Logotipo

Obiective tamron pentru canon

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura CANON Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura CANON

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF 75-300 mm, F/4.0-5.6 III

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D,18.0 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 III Negru + Geanta + Card de memorie 16 GB

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv foto Canon EF 100-400mm f/4.6-5.6L IS II USM

Obiectiv Foto Tamron 18-400mm DSLR F/3.5-6.3 Di II VC HLD Montura Canon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 18-400mm DSLR F/3.5-6.3 Di II VC HLD Montura Canon

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Canon EF-S 10-18mm IS STM

Obiective tamron pentru canon

Cat costa Obiective tamron pentru canon?

|Acesta exista patru dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta va sfatuim un set similar despre obiective tamron pentru canon celor pe care le folositi pentru calatorii. Un obiective tamron pentru canon ultra-larg este util in special pentru captarea unor vederi importanti si pitoresti. 

|Daca nu ati ajuns sa achizitionati o carcasa speciala pentru lentile, puteti folosi hainele sau ceva moale. In functie despre dimensiunea obiectivului dvs., puteti chiar sa le puneti cu un pantof sau un ciorap. 

|Acesta exista cateva dintre cele mai populare subiecte pentru fotografie si pentru aceasta iti recomandam un set similar de lentile celor pe care le utilizati pentru calatorii. Un obiectiv ultra-larg exista util in particular pentru captarea unor vederi mari si pitoresti. 

|Cititi sectiunea la ce tip de incapere aveti, daca aveti necesitate de o idee mai clara despre toate diferitele suporturi pentru obiective tamron pentru canon si variatiile oferite de diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici veti descoperi toate ghidurile despre cumparare dedicate unor magazine de incapere specifice. 

|In ambele cazuri, ceea ce aveti lipsa este un teleobiectiv, deoarece despre obicei vei fi departe de subiectii tine In stil normal, le impartim in doua grupuri: zoom-uri teleobiective obisnuite care ridica locul in care zoom-ul domnia voastra standard obisnuit lasa si ofera o marire despre 3-4x si ceea ce numim supertelefotografii care sunt despre doua ori mai importanti si ofera pana la dublul maririi.  

|Daca va place sa faceti poze cu oameni, probabil ca vei auzi de lentile de portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mare - in acest mod incat faptul subiectului dvs sa fie ascutit, dar fundalul exista estompat. Puteti utiliza un obiectiv obisnuit pentru portrete si puteti poti avea aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient despre rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Daca aveti deja o idee de ce tip de obiective tamron pentru canon doriti si sunteti deja investit intr-un sistem de camere, puteti consulta recomandarile noastre vizate pentru marea majoritate monturilor despre lentile populare despre pe piata: