Logotipo

Obiective tamron pentru nikon

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR AF-P DX

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 50mm F1.8G AF-S

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura Nikon

Obiectiv Foto Tamron 16-300mm Obiectiv Foto DSRL F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO Montura Nikon Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 16-300mm Obiectiv Foto DSRL F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO Montura Nikon

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 35mm F/1.8G AF-S DX

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon standard, AF/50mm, f/1.8D

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon 200-500mm f/5.6E ED VR AF-S

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura CANON Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Foto Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC Montura CANON

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR Vezi Pretul
Share:

Aparat foto DSLR Nikon D3500, 24.2MP, Negru + Obiectiv AF-P 18-55mm VR

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR Vezi Pretul
Share:

Obiectiv Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Obiective tamron pentru nikon

De unde sa cumperi Obiective tamron pentru nikon?

|Cititi sectiunea la ce tip de camera aveti, daca aveti necesitate despre o idee mai clara de toate diferitele suporturi pentru obiective tamron pentru nikon si variatiile oferite despre diferiti producatori si lentilele disponibile pentru a se potrivi cu propria camera. Aici vei descoperi toate ghidurile de cumparare dedicate unor marci despre odaie specifice. 

|Stim cu totii care exista un obiectiv zoom. Rotiti un inel pe obiectiv pentru a schimba marirea si acest lucru face ca lentilele zoom sa fie foarte versatile, deoarece puteti schimba incadrarea imaginii fara a fi necesar sa iti schimbati pozitia. Flexibilitatea lentilelor cu zoom inseamna ca sunt cel mai popular tip, iar varietate de zoom - intervalul de marire, cu alte cuvinte, exista un alt punct de vanzare. 

|Acesta exista un bun punct despre plecare, deoarece va ajuta sa va uitati dupa ce tipuri despre lentile vor fi cele mai utile. Vom intra in detalii de aceste tipuri de lentile diferite in sectiunea urmatoare, dar acest lucru iti va oferi un punct despre plecare. 

|Cred ca un obiective tamron pentru nikon exista mai important decat camera foto. Fara o lentila buna, puteti utiliza cea mai geniala incapere din lume si puteti efectua fotografii care nu arata destul despre bine. 

|Asa numitele lentile prime nu fac zoom. Au o distanta focala fixa si un unghi de vedere fix. Acest lucru le face mai restrictive cu un singur sens, dar lentilele prime au unele avantaje proprii - si despre fapt fac un pic despre comback. Lentilele prime sunt mai mici si mai usoare decat zoom-urile, despre obicei au o diafragma maxima mai intinsa si, prin urmare, o capacitate despre colectare a luminii si exista posibil sa se faca lentile mai specializate pentru fotografii macro apropiate si lentile portret rapide (cu deschidere larga). . Lentilele prime ultra-largi au despre obicei o distorsiune mai mica decat zoom-urile. 

|Daca va convine sa faceti poze cu oameni, probabil ca veti auzi de lentile despre portret. Acestea au doua proprietati care le fac ideale pentru fotografiile oamenilor. In primul rand, au o distanta focala ceva mai lunga (vezi mai jos) pentru un efect teleobiectiv modest. Acest lucru inseamna ca stai putin mai departe, iar acest lucru evita orice denaturare neclintita despre a sta prea aproape. Fotografierea despre la distante ofera fetelor o perspectiva mult mai frumoasa. In al doilea rand, lentilele portret au o diafragma maxima larga, care poate fi utilizata pentru a crea o adancime de camp foarte mica - asa incat faptul subiectului dumneavoastra sa fie ascutit, dar fundalul exista estompat. Puteti utiliza un obiectiv obisnuit pentru portrete si puteti obtine aceeasi perspectiva draguta, dar lentilele zoom obisnuite nu au o diafragma maxima suficient de rapida pentru a estompa fundalurile in acelasi mod. 

|Desigur, exista posibil sa scurtati videoclipuri mai degraba decat fotografii - si, desi aceleasi lentile pot fi importante pentru a se potrivi subiectului dvs., realizarea filmelor are nevoile sale specifice. Daca sunteti vlogging, de exemplu, iti filmati de obicei aproape de camera, astfel incat exista unul lucruri specifice de care aveti atentie atunci cand adaugati cel mai bun obiective tamron pentru nikon pentru vlogging.