Logotipo

Subwoofer 3000 watt

Set doua difuzoare auto elSales TS-1072 , diametru 10 centimetri , putere 250 Watti muzicali , impedanta 4 Ohmi , negru Vezi Pretul
Share:

Set doua difuzoare auto elSales TS-1072 , diametru 10 centimetri , putere 250 Watti muzicali , impedanta 4 Ohmi , negru

Sistem de boxe 5.1 Akai , subwoofer activ putere 105 watt RMS + DVD player Alien USB Vezi Pretul
Share:

Sistem de boxe 5.1 Akai , subwoofer activ putere 105 watt RMS + DVD player Alien USB

Difuzor de joase 120 W, 20 cm, 8 ohmi, membrana kevlar, Sal Vezi Pretul
Share:

Difuzor de joase 120 W, 20 cm, 8 ohmi, membrana kevlar, Sal

Tweeter dome inalte, impedanta 8 Ohmi, 150W, 85x85mm, Sal Vezi Pretul
Share:

Tweeter dome inalte, impedanta 8 Ohmi, 150W, 85x85mm, Sal

Subwoofer auto Ground Zero GZIB 3000XSPL Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto Ground Zero GZIB 3000XSPL

Amplificator auto Thunder TCA-2155, max 3000W Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto Thunder TCA-2155, max 3000W

Difuzoare auto ovale Royal TS-A5773R, 5x7 inch, 13x18 cm, Doua fire, complet cu grile si cabluri pentru instalare, 2 bucati, 4 Ohm, 100W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto ovale Royal TS-A5773R, 5x7 inch, 13x18 cm, Doua fire, complet cu grile si cabluri pentru instalare, 2 bucati, 4 Ohm, 100W

Tweetere auto JBL CLUB 3412T 19 mm 50W RMS CLUB 3412T Vezi Pretul
Share:

Tweetere auto JBL CLUB 3412T 19 mm 50W RMS CLUB 3412T

Subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A3000LB, 30 cm, 1500W Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A3000LB, 30 cm, 1500W

Cablu degivrare exterior putere constanta (30 W/m) 7 mm grosime - MHC30 3000 Watt / 100 m. / 230 Volt Vezi Pretul
Share:

Cablu degivrare exterior putere constanta (30 W/m) 7 mm grosime - MHC30 3000 Watt / 100 m. / 230 Volt

Subwoofer 3000 watt

De ce sa cumperi Subwoofer 3000 watt?

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea nevoie despre mai mult de un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem despre sunet cu mai multe locuinta exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie este mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe subwoofer 3000 watt simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la cateva sau mai multe subwoofer 3000 watt la un moment dat. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in sector de Google. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei de prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs. nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul tine atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in teren sa umple doar o camera mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia tine Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

In moment ce caracterul sonic de baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dvs Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta).