Logotipo

Subwoofer ap

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 6.5, 16.5 cm, 70W RMS Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 6.5, 16.5 cm, 70W RMS

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 5, 13 cm, 50W RMS Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 5, 13 cm, 50W RMS

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 8, 20 cm, 100W RMS Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 8, 20 cm, 100W RMS

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 4, 10 cm, 40W RMS Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 4, 10 cm, 40W RMS

Amplificator auto Focal AP-4340, 4 canale, 190W Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto Focal AP-4340, 4 canale, 190W

Tweetere auto AUDISON PRIMA AP 1, 25 mm, 150W PEAK, neodinium Vezi Pretul
Share:

Tweetere auto AUDISON PRIMA AP 1, 25 mm, 150W PEAK, neodinium

Set tweeter dinamic Alien 8OHM AVD-502, impedanta 8 ohm Vezi Pretul
Share:

Set tweeter dinamic Alien 8OHM AVD-502, impedanta 8 ohm

Set 2 difuzoare auto 16.5 cm, Alien Vezi Pretul
Share:

Set 2 difuzoare auto 16.5 cm, Alien

Set 2 dif auto 6x9 inch Alien 2369 Vezi Pretul
Share:

Set 2 dif auto 6x9 inch Alien 2369

Tweeter dinamic 20W Alien 2503, 20W, impedanta 8 ohm, material diafragma - Titanium Phenolic, Magnet Neodymium N35H Vezi Pretul
Share:

Tweeter dinamic 20W Alien 2503, 20W, impedanta 8 ohm, material diafragma - Titanium Phenolic, Magnet Neodymium N35H

Subwoofer ap

Ce pret are Subwoofer ap?

Vorbitorii vin intr-o varietate intinsa de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani gaseste mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar mereu le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa descoperiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest fel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Platforma AirPlay de la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Asadar, fie cautati prima dvs pereche de subwoofer ap in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche despre subwoofer ap bugetare sau continuati la pauza cu cele mai bune subwoofer ap pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Cu trei drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

In cele din urma, unul boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe odaie Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.