Logotipo

Subwoofer auto 3000 watt

Difuzor de joase 120 W, 20 cm, 8 ohmi, membrana kevlar, Sal Vezi Pretul
Share:

Difuzor de joase 120 W, 20 cm, 8 ohmi, membrana kevlar, Sal

Difuzoare auto ovale Royal TS-A5773R, 5x7 inch, 13x18 cm, Doua fire, complet cu grile si cabluri pentru instalare, 2 bucati, 4 Ohm, 100W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto ovale Royal TS-A5773R, 5x7 inch, 13x18 cm, Doua fire, complet cu grile si cabluri pentru instalare, 2 bucati, 4 Ohm, 100W

Set doua difuzoare auto elSales TS-1072 , diametru 10 centimetri , putere 250 Watti muzicali , impedanta 4 Ohmi , negru Vezi Pretul
Share:

Set doua difuzoare auto elSales TS-1072 , diametru 10 centimetri , putere 250 Watti muzicali , impedanta 4 Ohmi , negru

Tweeter dome inalte, impedanta 8 Ohmi, 150W, 85x85mm, Sal Vezi Pretul
Share:

Tweeter dome inalte, impedanta 8 Ohmi, 150W, 85x85mm, Sal

Amplificator auto Thunder TCA-2155, max 3000W Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto Thunder TCA-2155, max 3000W

Tweetere auto JBL CLUB 3412T 19 mm 50W RMS CLUB 3412T Vezi Pretul
Share:

Tweetere auto JBL CLUB 3412T 19 mm 50W RMS CLUB 3412T

Subwoofer auto Ground Zero GZIB 3000XSPL Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto Ground Zero GZIB 3000XSPL

Difuzor auto 4 inch(10 cm), 2 cai, 100W, Dibeisi Vezi Pretul
Share:

Difuzor auto 4 inch(10 cm), 2 cai, 100W, Dibeisi

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 8, 20 cm, 100W RMS Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto AUDISON PRIMA AP 8, 20 cm, 100W RMS

Tweetere auto Aura ST A100, 81W RMS Vezi Pretul
Share:

Tweetere auto Aura ST A100, 81W RMS

Subwoofer auto 3000 watt

Cat costa Subwoofer auto 3000 watt?

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia voi Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia dumneavoastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru odaie de zi sau birou, este probabil cea mai buna alegere. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Aceste subwoofer auto 3000 watt compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti.