Logotipo

Subwoofer cable

Cablu Subwoofer Eagle Deluxe Y cable, 8.0m Vezi Pretul
Share:

Cablu Subwoofer Eagle Deluxe Y cable, 8.0m

Cablu Subwoofer Eagle High Standard Y cable, 5.0m Vezi Pretul
Share:

Cablu Subwoofer Eagle High Standard Y cable, 5.0m

Cablu Subwoofer Eagle High Standard Mono, 3.0m Vezi Pretul
Share:

Cablu Subwoofer Eagle High Standard Mono, 3.0m

Cablu Subwoofer Eagle High Standard Y cable, 3.0m Vezi Pretul
Share:

Cablu Subwoofer Eagle High Standard Y cable, 3.0m

Cablu Subwoofer Eagle Deluxe Y cable, 3.0m Vezi Pretul
Share:

Cablu Subwoofer Eagle Deluxe Y cable, 3.0m

Cablu Subwoofer Eagle Deluxe Y cable, 10.0m Vezi Pretul
Share:

Cablu Subwoofer Eagle Deluxe Y cable, 10.0m

Cablu Subwoofer Eagle High Standard Y cable, 2.0m Vezi Pretul
Share:

Cablu Subwoofer Eagle High Standard Y cable, 2.0m

Cablu Subwoofer Eagle Deluxe Y cable, 5.0m Vezi Pretul
Share:

Cablu Subwoofer Eagle Deluxe Y cable, 5.0m

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue

Subwoofer cable

Ce pret are Subwoofer cable?

Cel mai corect te imperechezi intr-un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas unic despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, veti efectua greu de gasit ceva mai bun. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere de zi sau birou, este probabil cea mai fantastica alegere. 

Acum aceste subwoofer cable nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o de asemenea de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 5 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Acest nou woofer despre opt inci (dimensiunea mijlocie in 3 linie) se combina cu un tweeter cupole de matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid despre unda, vei poti obtine o imagine stereo si mai mare care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.